(Poistunut julkaisusta)

Sopimusmyyjä, Telia Avoin Kuitu, pääkaupunkiseutu
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018
MEidän tiimissä pääset kehittymään myynnin ammattilaiseksi!

Etsimme ihmisten kohtaamisesta innostuvia sopimusmyyjiä pääkaupunkiseudulle Telian Avoin Kuitu -konseptin tiimiin. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja räätälöimme sen joustavasti elämäntilanteesi huomioiden. Tämä työ sopii erityisen hyvin sinulle, joka etsit lisätyötä tai työtä opintojen oheen.

Tiimi tuo yhteistyökumppanimme Telian kanssa nykyiset ja tulevat nettipalvelut häiriöttä kaikkien ulottuville. Sopimusmyyjänä keskustelet loistavan tuotteen tuomista eduista ja mahdollisuuksista. Tehtävässä jalkaudutaan yhdessä tiimin kanssa pientaloalueelle, jonka kotitaloudet ovat ilmaisseet kiinnostuksensa avoimen kuidun hankkimiseen. Avoin valokuitu mahdollistaa asukkaille rajattoman ja ongelmattoman nettiyhteyden kaikkina vuorokaudenaikoina kodin joka kolkassa. Avoimen valokuidun ansiosta netin käyttöongelmat jäävät historiaan. Meillä Suomessa ensimmäisiin uusiin nettiyhteyksiin pääsevät mukaan ne tarkasti valitut pientaloalueet asukkaineen, jonne Telian Avoin Kuitu -tiimi jalkautuu.

Tiimiimme etsitään jälleen vahvistusta, koska toiminta laajenee edelleen - ennen pitkää avoin valokaapeliyhteys kattaa koko Suomen. Tässä työssä menestyy tuotteesta aidosti innostunut henkilö, joka nauttii ihmisten kanssa työskentelystä. Myyntityökokemuksesta on tehtävässä varmasti hyötyä, mutta erinomainen perehdytys mahdollistaa asiasta kiinnostuneen, luotettavan olemuksen omaavan, innostavan ja pitkäjänteisen työntekijän menestymisen tehtävässä.

Työ alkaa tammikuussa kattavalla perehdytysjaksolla. Työvuorot sijoittuvat arkeen ja viikonloppuihin: ma-pe klo 14 - 20.00 välille ja la - su klo 11 - 18.00 välille. Työtunteja sopimusmyyjälle kertyy noin 25/vko. Työstä maksetaan kilpailukykyinen pohjapalkka ja lisäksi käytössämme on kannustinmalli. Työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille.

Tässä on erinomainen mahdollisuus toimia loistavan brändin parissa ja olla mukana saattamassa nykyiset sekä tulevaisuuden nettipalvelut kaikkien ulottuville. Jos innostuit, saatat olla pian osa tiimiämme, joka aloittaa keskustelut kiinnostuneiden asiakkaiden kanssa Telian Avoin Kuitu-konseptista!

Katso valokuitulähettiläs Mika Sivulan ajatuksia siitä, miksi valokuitu on järkevä hankinta ja miksi sopimusmyyjien työ on tärkeää. https://youtu.be/cuWDufe7mfsEdellytämme sinulta

Aitoa kiinnostusta myyntityöhön sekä rohkeutta kohdata erilaisia ihmisiä.
Kykyä aitoon ja eteenpäin vievään vuorovaikutukseen.
Positiivista ja palveluhenkistä asennetta.
Halua sitoutua voimakkaasti kehittyvään organisaatioon.


Tarjoamme sinulle

Kattavan perehdytyksen.
Mahdollisuuden kehittyä alan huippuosaajaksi edelläkävijätiimissä.
Kilpailukykyisen palkkauksen.
StaffSpecial-henkilöstöedut.


Arvostamme

Aiempaa kokemusta myynnistä tai asiakaspalvelusta.
Reipasta palveluasennetta ja sekä kykyä innostavaan vuorovaikutukseen.


Kiinnostuitko?

Olethan nopea, jos kiinnostuit tästä mahdollisuudesta. Työntekijävalintoja tehdään jo ennen hakuajan sulkeutumista. Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti. Liitäthän hakemukseen ansioluettelosi. Meille on erittäin tärkeä tietää, mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.


Lisätietoja

Mari Törmälä
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 Helsinki
045 7881 5817 || vaihde 020 7206 200
mari.tormala@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi