(Poistunut julkaisusta)

Sopimusmyyjä, Telia Avoin Kuitu, pääkaupunkiseutu
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2018
Onko toiveenasi löytää mielenkiintoinen työ, jossa pääset kehittymään myynnin ammattilaiseksi?

Etsimme ihmisten kohtaamisesta ja merkityksellisistä keskusteluista innostuvia sopimusmyyjiä Uudenmaan alueelle Telian Avoin Kuitu -konseptin tiimiin. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja räätälöimme sen joustavasti elämäntilanteesi huomioiden.

Tiimi tuo yhteistyökumppanimme Telian kanssa nykyiset ja tulevat nettipalvelut häiriöttä kaikkien ulottuville. Sopimusmyyjänä keskustelet loistavan tuotteen tuomista eduista ja mahdollisuuksista. Tehtävässä jalkaudutaan yhdessä tiimin kanssa pientaloalueelle, jonka kotitaloudet ovat ilmaisseet kiinnostuksensa avoimen kuidun hankkimiseen. Avoin valokuitu mahdollistaa asukkaille rajattoman ja ongelmattoman nettiyhteyden kaikkina vuorokaudenaikoina kodin joka kolkassa. Avoimen valokuidun ansiosta netin käyttöongelmat jäävät historiaan. Meillä Suomessa ensimmäisiin uusiin nettiyhteyksiin pääsevät mukaan ne tarkasti valitut pientaloalueet asukkaineen, jonne Telian Avoin Kuitu -tiimi jalkautuu.

Katso valokuitulähettiläs Mika Sivulan ajatuksia siitä, miksi valokuitu on järkevä hankinta ja miksi sopimusmyyjien työ on tärkeää. https://youtu.be/cuWDufe7mfs


Tiimiimme etsitään nyt vahvistusta, koska toiminta laajenee nopeasti - ennen pitkää avoin valokaapeliyhteys kattaa koko Suomen. Työssä menestyy asiasta aidosti innostunut henkilö, joka nauttii ihmisten kanssa työskentelystä. Myyntityökokemuksesta on tehtävässä varmasti hyötyä, mutta erinomainen perehdytys mahdollistaa asiasta kiinnostuneen, luotettavan olemuksen omaavan, innostavan ja pitkäjänteisen työntekijän menestymisen tehtävässä.

Työ alkaa 15.8. kattavalla perehdytysjaksolla. Rekrytoimme lisävahvistusta vaiheittain eli myös myöhempi aloitusajankohta on mahdollinen. Työaika painottuu pääsääntöisesti arkipäiville ma-pe klo 14 - 20.00 välille, myös viikonlopputyöt ovat mahdollisia. Työtunteja sopimusmyyjälle kertyy noin 25/vko. Työstä maksetaan kilpailukykyinen pohjapalkka ja lisäksi käytössämme on kannustinmalli. Työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille.

Tässä on erinomainen mahdollisuus toimia loistavan brändin parissa ja olla mukana saattamassa nykyiset sekä tulevaisuuden nettipalvelut kaikkien ulottuville. Jos innostuit, saatat olla pian osa tiimiämme, joka aloittaa keskustelut kiinnostuneiden asiakkaiden kanssa Telian Avoin Kuitu-konseptista!

Lisätietoja tehtävästä antaa Tarja Viik arkisin klo. 8 - 16.00, puh: 040 822 9240.


Edellytämme sinulta

Aitoa kiinnostusta myyntityöhön sekä rohkeutta kohdata erilaisia ihmisiä.
Kykyä aitoon ja eteenpäin vievään vuorovaikutukseen.
Positiivista ja palveluhenkistä asennetta.
Halua sitoutua voimakkaasti kehittyvään organisaatioon.


Tarjoamme sinulle

Kattavan perehdytyksen.
Mahdollisuuden kehittyä alan huippuosaajaksi edelläkävijätiimissä.
Kilpailukykyisen palkkauksen.
StaffSpecial-henkilöstöedut.


Arvostamme

Aiempaa kokemusta myynnistä tai asiakaspalvelusta.
Reipasta palveluasennetta ja sekä kykyä innostavaan vuorovaikutukseen.


Kiinnostuitko?

Olethan nopea, jos kiinnostuit tästä mahdollisuudesta. Työntekijävalintoja tehdään jo ennen hakuajan sulkeutumista. Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti. Liitäthän hakemukseen ansioluettelosi. Meille on erittäin tärkeä tietää, mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.


Lisätietoja

Mari Törmälä
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 Helsinki
045 7881 5817 || vaihde 020 7206 200
mari.tormala@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi