(Poistunut julkaisusta)

Sopimuskoordinaattori
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2020

Haemme Helsinkiin

SOPIMUSKOORDINAATTOREITA työskentelemään Mehiläisen Työelämäpalveluiden sopimushallintaan.

Sopimushallinta vastaa työterveyden sopimushallinnasta sekä sisäisten ja ulkoisten yhteistyökumppaneiden työn tukemisesta. Toimipisteemme on Helsingin Töölössä.

Tehtävässä pääset tutustumaan työterveyden maailmaan sekä Mehiläisen hallinnon työskentelyyn. Saat arvokasta kokemusta monipuolisista tehtävistä sekä eri järjestelmien käytöstä. Toimintamme kasvaa ja kehittyy jatkuvasti, nyt pääset tähän mukaan! Työaikoihisi voit vaikuttaa itsenäisesti.

Etsimämme henkilö kykenee tarkkuutta vaativiin tehtäviin ja pystyy työskentelemään tehokkaasti myös kiiretilanteissa. Henkilöllä on vahvat yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä aktiivinen työote. Edellytyksenä tehtävässä menestymiseen on kyky selvittää epäselvät kysymykset itsenäisesti, mutta myös tiimityöskentelyn tulee olla sujuvaa.

Sopimuskoordinaattorin tehtäviin kuuluu mm:
- sopimustietojen ylläpitäminen sisäisissä tietojärjestelmissä
- Mehiläisen toimipisteiden yhteyshenkilönä ja tukena sopimusasioissa toimiminen
- sopimusten hallinnointi arkistossamme
- sopimustarjousten laadinnassa avustaminen
- projekteihin osallistuminen sekä prosessien kehittäminen

Tehtävä sopii hyvin esimerkiksi tradenomille, joka kykenee työskentelemään suomen lisäksi myös ruotsiksi ja englanniksi. Hyödyksi työssä on mm. kokemus taloushallinnon tehtävistä sekä terveydenhuoltoalan tuntemus.

Jos olet etsimämme henkilö, hae tehtävään pikaisesti, sillä paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Palkkaus on terveysalan työehtosopimuksen mukainen. Etsimme kahta työntekijää: toinen työsuhteista on vakituinen ja toinen määräaikainen 30.9.2021 asti.

Antti Niskanen
antti.niskanen@mehilainen.fi