Sopimuskoordinaattori
Siemens Financial Services Ab, sivuliike Suomessa

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019

Sopimuskoordinaattori, Siemens Financial Services Ab, sivuliike Suomessa

Olisitko kiinnostunut työskentelemään rahoitussopimuksien käsittelyn parissa kansainvälisessä työympäristössä?  Meillä olisi siihen nyt loistava mahdollisuus!  Haemme sopimuskoordinaattoria Espoon Perkkaalle.

Maailmanlaajuiseen Siemens-konserniin kuuluva Siemens Financial Services AB sivuliike Suomessa tuottaa rahoitusratkaisuja mm. lääketieteen, teollisuuden ja toimistotekniikan aloilla toimiville yhteistyökumppaneilleen. Siemens Financial Services elää vahvan kasvun aikaa ja työllistää maailmanlaajuisesti jo yli 3000 henkilöä, joista Suomessa työskentelee 50 henkilöä.

Mitkä ovat ensisijaiset vastuualueesi?

Tulet vastaamaan Siemens Financial Services AB:n rahoitussopimuksien käsittelystä, tallentamisesta ja tarkistamisesta yrityksen laatutekijöiden mukaisesti. Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu rahoitussopimuksien käsittely sekä toimittaja- ja palvelulaskujen hallinnointi. Lisäksi huolehdit, että vastaanotettujen tilausten käsittely sujuu laatustandardien mukaisesti. Ylläpidät asiakaskontakteja ja huolehdit säännöllisestä yhteydenpidosta asiakkaidemme kanssa sekä käsittelet yhteydenottopyyntöjä sopimuksiin liittyen.

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja viihdyt nopeatempoisessa työympäristössä. Toimit paineenkin alla jämäkästi ja tehokkaasti, ja tartut työhön ratkaisukeskeisellä otteella. Omaat hyvät kommunikaatiotaidot ja nautit asiakastyöstä.  

Henkilönä olet huumorintajuinen ja ulospäinsuuntautunut. Vaikka töitä tehdäänkin suurella ammattitaidolla ja sitoutumisella, rempseä huumori sekä positiivinen ilmapiiri kuuluvat päivittäiseen työntekoon!

Toivottu osaaminen:

  • 12-18kk kokemus asiakastyöstä
  • Aiempi kokemus rahoitusalalta on etu, muttei välttämätöntä
  • Tarkka ja palveluhenkinen työote sekä hyvä paineensietokyky
  • Erinomaiset yhteistyö- ja kommunikointitaidot
  • Sujuva kommunikointi suomeksi ja englanniksi

Mitä tarjoamme sinulle?

Meillä pääset työskentelemään monipuolisessa roolissa osana kansainvälistä ja asiantuntevaa tiimiä mielenkiintoisten rahoitusalan tehtävien parissa. Pääset näkemään rahoitusalaa myös oman tehtäväsi ulkopuolelle työskennellessäsi eri osastojemme kanssa. Tarjoamme lisäksi pääsyn oman toimistomme kuntosalille ja vapaa-ajan aktiviteetteja. Isona yhtiönä tarjoamme monipuoliset mahdollisuudet itsensä kehittämiseen sekä kansainvälisen työympäristön.

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, lisätietoja antaa mielellään Laura Wild  +358 50 590 4459.

Luo itsellesi henkilökohtainen hakijaprofiili ja lähetä hakemuksesi 28.5.2019 mennessä. Tehtävään valituille henkilöille teetetään luottotietojen tarkastus.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1269256
  • Työsuhde: Vakinainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo