(Poistunut julkaisusta)

Sopimuskoordinaattori
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018

Esittely

Ohjelmistoalan asiakkaamme tiimin kasvaessa haemme heille nyt asiakaspalveluhenkistä ja positiivista

SOPIMUSKOORDINAATTORIA

Espooseen, vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa heti/sopimuksen mukaan.

Työtehtävät

Päätehtäviisi kuuluvat erilaiset hallinnolliset back office –toiminnot ja sopimusten sekä lisenssien käsittely ja laskuihin liittyvät selvittelyt ja asiakaspalvelu puhelimitse sekä spostilla.

Taustasi ja kokemuksesi vaikuttaa vielä tarkemmin työn painotuksiin. Työ tehdään viiden (5) hengen tiimissä.

Edellytykset

Toivoisimme kaupallista (merkonomi, tradenomi) koulutusta ja kokemusta esim. sopimuskäsittelijän, asiakaspalvelun, taloushallinnon/hallinnon tai back office -tyyppisistä tehtävistä.

Sinulla tulee olla myös sujuvat ja modernit it-taidot ja omaksumiskyky sekä kiinnostus top-tasoa. Puhut sujuvasti suomea ja englantia, muu kielitaito on eduksesi.

Olet luonteeltasi ja työtavoiltasi organisoija ja koordinoija. Persoonaltasi olet sosiaalinen, ystävällinen, oma-aloitteinen ja aikaansaava. Lisäksi olet palveluorientoitunut, ja sinulla on hyvät tiimityö- sekä ihmissuhdetaidot. Olet tottunut joustamaan ja venymään työssäsi tarpeen mukaan. Hymysi ei hyydy tiukassa eikä hetkisessäkään tilanteessa!

Edut

Tarjoamme sinulle erittäin mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän, nuorekkaan ja huumorintajuisen työyhteisön sekä kasvavan ja vakavaraisen organisaation tuomat mahdollisuudet urakehitykselle. Oma motivaatiosi ja tehokkuutesi sekä tuloksellisuutesi määrittelevät tulevaisuuden työnkuvasi ja asemasi.

Lisätiedot

Lisätietoja saat Rekrytointiasiantuntija Sanna Majavalta, puh. 020 7290 838 tai sanna.majava(at)poolia.fi

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Poolian rekisteriseloste