(Poistunut julkaisusta)

Sopimuskoordinaattori - Espoo
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Haemme yhteistyössä Siemens Financial Services AB:n kanssa sopimuskoordinaattoria osaksi yhdeksän henkilön osaavaa sopimushallinnon tiimiä. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Espoon Derby Business Parkissa Perkkaalla. Työsuhde on määräaikainen äitiysloman sijaisuus 10.7.2020 saakka, jatkon mahdollisuus tarkentuu myöhemmin kesän aikana.

Tyypillinen päiväsi

Tehtävänäsi on vastata Siemens Financial Services AB:n rahoitussopimuksien käsittelystä, tallentamisesta ja tarkistamisesta yrityksen laatutekijöiden mukaisesti. Olet yhteyksissä niin sisäisiin kuin ulkoisiin asiakkaisiin sekä käsittelet yhteydenottopyyntöjä sopimuksiin liittyen. Ylläpidät asiakassuhteita omalla tehokkaalla tekemiselläsi ja lunastat asiakkaan odotukset laadukkaalla palveluasenteellasi.

Haluamme sinut

Tuleva tiimisi koostuu erilaisista taustoista tulevista henkilöistä, mutta yhdistävä tekijä on proaktiivisuus ja kyky työskennellä yksityiskohtien parissa nopeatempoisessa ympäristössä. Tulet onnistumaan työssäsi, mikäli omaat korkean työmoraalin ja pidät laatua tärkeänä tekijänä työssäsi. Nautit omistajuuden tunteesta työssäsi ja sinun on helppo tehdä päätöksiä paineen alla, tarkkuutta vaativissa tehtävissä. Sinulla pysyy langat käsissä kiireenkin keskellä ja edistät asioita loistavilla kommunikaatiotaidoillasi niin suomeksi kuin englanniksikin. Aiempi tausta rahoitusalalta on eduksi, mutta ei välttämättömyys työssä onnistumiseksi - tässä tehtävässä arvostamme työkokemustakin enemmän oikeanlaisia ominaisuuksia.

Tarjoamme sinulle

Onnistumisen tueksi sinulla on ympärilläsi toimisto täynnä osaavia ja aikaansaavia kollegoita. Toimimme tiiviisti yhteistyössä muiden osastojen kanssa, jota kautta pääset laajentamaan omaa ymmärrystäsi rahoitusalan toiminteista. Työhyvinvoinnistasi pidetään huolta tarjoamalla erilaisia vapaa-ajan aktiviteetteja ja liikunnan ilosta pääset nauttimaan toimitilojen omalla kuntosalilla.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjukka Kinnunen. Parhaiten Marjukan tavoitat sähköpostitse osoitteesta marjukka.kinnunen@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa.