(Poistunut julkaisusta)

Sopimuskoordinaattori - Espoo
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019
Haemme yhteistyössä Siemens Financial Services AB:n kanssa sopimuskoordinaattoria 12 kk mittaiseen määräaikaisuuteen osaksi yhdeksän henkilön osaavaa sopimustiimiä. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Espoon Derby Business Parkissa Perkkaalla. 

Tyypillinen päiväsi

Tehtävänäsi on vastata Siemens Financial Services AB:n rahoitussopimuksien käsittelystä, tallentamisesta ja tarkistamisesta yrityksen laatutekijöiden mukaisesti. Olet yhteyksissä niin sisäisiin kuin ulkoisiin asiakkaisiin sekä käsittelet yhteydenottopyyntöjä sopimuksiin liittyen. Ylläpidät asiakassuhteita omalla tehokkaalla tekemiselläsi ja lunastat asiakkaan odotukset laadukkaalla palveluasenteellasi.

Haluamme sinut

Tuleva tiimisi koostuu erilaisista taustoista tulevista henkilöistä, mutta yhdistävä tekijä on proaktiivisuus ja kyky työskennellä yksityiskohtien parissa nopeatempoisessa ympäristössä. Tulet onnistumaan työssäsi, mikäli omaat korkean työmoraalin ja pidät laatua tärkeänä tekijänä työssäsi. Nautit omistajuuden tunteesta työssäsi ja sinun on helppo tehdä päätöksiä paineen alla, tarkkuutta vaativissa tehtävissä. Sinulla pysyy langat käsissä kiireenkin keskellä ja edistät asioita loistavilla kommunikaatiotaidoillasi niin suomeksi kuin englanniksikin. Aiempi tausta rahoitusalalta on eduksi, mutta ei välttämättömyys työssä onnistumiseksi. 

Tarjoamme sinulle

Onnistumisen tueksi sinulla on ympärilläsi toimisto täynnä osaavia ja aikaansaavia kollegoita. Toimimme tiiviisti muiden osastojen kanssa, joten pääset laajentamaan omaa ymmärrystäsi rahoitusalan toiminteista myös muiden osastojen kanssa. Työssäsi pääset myös kehittämään omaa kansainvälistä osaamistasi, sillä kollegoita sinulla on ympäri maailmaa.Työhyvinvoinnistasi pidetään huolta tarjoamalla erilaisia vapaa-ajan aktiviteetteja ja liikunnan ilosta pääset nauttimaan toimitilojen omalla kuntosalilla.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjukka Kinnunen puh. 030 6090 6020 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Tehtävään valitulle henkilölle teetetään luottotietojen tarkastus. Työsuhde solmitaan henkilöstövuokrauksella Eilakaislan kautta.