(Poistunut julkaisusta)

Sopimuskäsittelijöitä Lindströmille Vaajakoskelle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2018Työn kuvaus:
  Lindström - 170-vuotias perheyritys
Lindström on yksi Euroopan johtavista tekstiilipalveluyrityksistä, jolla on 170-vuotinen kokemus tekstiilialalta.  Lindström tarjoaa ratkaisuja toimitilojen siisteyteen ja sisustamiseen, työpukeutumiseen ja suojautumiseen sekä tytäryhtiön Comfortan kautta hotellien ja terveydenhuollon tekstiilipalveluita. Vaajakoskella sijaitsee yksi Lindströmin toimipisteistä.

Etsimme asiakasyrityksellemme, Lindström Oy:lle, Vaajakoskelle kolmea sopimuskäsittelijää elokuun 2018 loppuun saakka. Työt alkavat heti/sopimuksen mukaan ja työsopimus solmitaan Adeccon kanssa (vuokratyö).

Toivomme sinulta hyvää tietoteknistä osaamista (käytössä on absolute & crm -ohjelmat). Olet työssäsi tarkka ja järjestelmällinen ja pystyt myös paineen alla työskentelemään tehokkaasti. Tehtävässä menestyminen edellyttää ripeyttä, palveluhenkisyyttä ja vastuullista asennetta. Tulet työskentelemään sisäisten asiakkaiden kanssa, joten toivomme sinulta löytyvän positiivista asennetta ja hyviä sosiaalisia taitoja. Englannin kielen taidosta on etua.

Keskeisiä työtehtäviäsi ovat Lindströmin palvelujen uusien sopimusten, sopimusmuutosten, tilausten ja asiakastietojen tallennustyö ja käsittely.

Tarjoamme sinulle määräaikaisen tehtävän suuressa, kansainvälisesti toimivassa yrityksessä. Ammattitaitoinen työyhteisö tukee sinua päivittäisessä työssäsi.
 
Viimeinen hakupäivä on 25.2.2018. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa.
Hae paikkaa sivujemme www.adecco.fi kautta.
Pirauta lisätietoja Adeccon puolelta Iiris Latva-Koivistolta, 0400 278 937, iiris.latva@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Sopimuskäsittelijä


Sijainti:  VAAJAKOSKI


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Iiris Latva-Koivisto, 0400278937


Toimipaikka:  Jyväskylä