(Poistunut julkaisusta)

Sopimuskäsittelijä/Service Specialist Tampereelle
Veni Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2020

Etsimme asiakkaallemme Yrittäjäin Sähkönhankinta Oy:lle Tampereelle ahkeraa sopimuskäsittelijää back office- tiimiin äitiysvapaan sijaiseksi.

Etsimme ongelmanratkaisukykyistä henkilöä, joka pystyy työskentelemään ja hallinnoimaan isoja kokonaisuuksia, välillä hyvinkin kiireisessä ilmapiirissä. Jos sinulla on lisäksi hyvät vuorovaikutustaidot ja olet motivoitunut oppimaan uutta ja kehittymään, niin tehtävä sopii sinulle.

Edellytämme hakijoilta:

  • Tarkkuutta ja huolellisuutta ja kykyä ICT-järjestelmien tehokkaaseen käyttöön

  • Kykyä ratkaista eteen tulevia ongelmia

  • Iloista asennetta monipuolisten ja ennalta arvaamattomien tilanteiden hoitamiseen

  • Oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työskentelytapaa

  • Rohkeutta käyttää englantia tai ruotsia, sillä olemme osa Pohjoismaista konsernia

Aikaisempi kokemus back office työstä on eduksi. Työsopimus solmitaan suoraan asiakkaamme kirjoille ja se on alustavasti määräaikainen 31.12.2021 asti, mutta hyvät otteet voivat avata mahdollisuuden vakinaiseen työsuhteeseen määräaikaisuuden jälkeen.

Aloitko jo suunnitella työhakemuksen lähettämistä? Hienoa! Tahdomme tutustua sinuun mielellämme, joten laita hakemuksesi ja CV:si meille alla olevan linkin kautta viimeistään 30.11.2020. Saatamme olla yhteydessä jo hakuajan aikana, joten hakemuksen jättämisessä ei kannata viivytellä. Mikäli jokin asia jäi askarruttamaan, ota yhteyttä rekrytoinnissa avustavaan Baronan rekrytointikonsulttiin janne.tanhua-tyrkko@barona.fi

Yrittäjäin Sähkönhankinta Oy on osa kansainvälistä VENI Energy Group -konsernia. Konsernimme on yksi Pohjoismaiden johtavista toimijoista energian hankintapalveluissa. VENI Energy Group syntyi vuonna 1995 Norjassa (tuolloin nimellä Eneas), kun se lanseerasi Energialaskujen tarkastus -konseptin markkinoille. Vuonna 2007 perustettiin Sähkönhankinta -liiketoiminta-alue, joka keskittyi hankkimaan sähköä pk-yrityksille parhailla mahdollisilla ehdoilla. Nykypäivänä yritys on johtava toimija Pohjoismaissa tässä liiketoiminnassa hankkien asiakkailleen yli 7 Mrd kWh sähköä vuosittain