(Poistunut julkaisusta)

Sopimuskäsittelijä määräaikaiseen työsuhteeseen
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018

Etkö pelkää rutiineja ja saavut töihin jokainen päivä hymy huulillasi? Ovatko IT-taitosi ajan tasalla ja sinulla on jo mahdollisesti kokemusta sopimuskäsittelystä? Lue rohkeasti eteenpäin, tässä on mahdollisuutesi.

Haemme globaalisti toimivalle asiakkaallemme Turkuun sopimuskäsittelijää määräaikaiseen työsuhteeseen 31.3.2019 saakka. Työtehtäviiin kuuluu sopimusten päivitys ja uusien asiakastietojen tallennus. Päivittäinen työsi on tallennustyöt eri järjestelmiin, asiakas- ja tuotemuutosten tallentaminen, sekä palvelun irtisanomisten tallennus.

Olet työssäsi tarkka ja järjestelmällinen ja otat uudet tietotekniset järjestelmät käyttöön helposti. Käytössäsi on absolute & CRM -ohjelmat, kokemus näiden aikaisemmasta käytöstä katsotaan eduksesi. Tehtävässä menestyy ripeä ja palveluhenkinen tyyppi, joka kantaa mielellään vastuunsa ja tekee työnsä palveluhenkisellä otteella. Positiivinen asenne ja hyvät sosiaaliset taidot ovat avaintekijöitä työssä viihtymiseen.

Tarjoamme sinulle täysipäiväisen (37,5h/viikko), määräaikaisen työsuhteen maaliskuun 2019 loppuun saakka. Työ toteutetaan vuokratoimeksiantona yhdessä Baronan kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan rekrytointikonsultti Julia Harjula (046 923 4517). Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten haethan tehtävään pikaisesti oheisen hakulinkin kautta.