(Poistunut julkaisusta)

Sopimuskäsittelijä, kokoaikainen, Fortum Oyj, Espoo
Fortum Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2019

Asuuko sisälläsi pieni salapoliisi ja selvitystyö back officen ympäristössä tuntuu mielenkiintoiselta? Löytyykö sinulta luonnetta ratkoa uusia haasteita ja tarkkuutta hommien hoitamiseen? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme sopimuskäsittelijä!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Fortum Oyj:lle, innokasta sopimuskäsittelijää määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden 2019 loppuun asti Espoon Keilaniemeen. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle. Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian.

Sopimuskäsittelijän tehtävässä toimit projektipäällikön assistenttina selvittäen kaukolämmön liittymissopimuksiin liittyviä ongelmia ja tallentamaan tietoja järjestelmiin. Pääset vaikuttamaan työlläsi koko tiimin toimivuuteen ja eheään asiakaskokemukseen. Työ tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden päästä kerryttämään kokemusta back officen -työtehtävistä suuressa organisaatiossa.

Fortum Oyj on Suomen johtava puhtaan energian yhtiö, joka kehittää ja tarjoaa asiakkailleen ratkaisuja liittyen sähköön, lämpöön, jäähdytykseen ja resurssitehokkuuden parantamiseen.

Pääasialliset tehtävät

 • Liittymissopimusten selvitystyö
 • Mahdollinen yhteydenpito asiakkaisiin
 • Tärkeiden tietojen kirjaus tarkasti järjestelmiin
 • Tuet työlläsi projektipäällikön ja koko tiimin työtä

Odotamme sinulta

 • Kaupallista tai soveltuvaa koulutustaustaa
 • IT- ja Excel-taitoja
 • Hyvää suullista ja kirjallista englanninkielen taitoa
 • Tarkkaa ja reipasta työotetta

Tarjoamme sinulle

 • Mahdollisuuden kehittyä back officen selvitystehtävissä
 • Mahdollisuuden saada arvokasta työkokemusta suuresta organisaatiosta
 • Hyvän perehdytyksen
 • Työyhteisön tuen

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 22.8, mutta nopeus on valttia! Aloitus on mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Marjukka Laakso (e. marjukka.laakso@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.