(Poistunut julkaisusta)

Sopimushallinnon työntekijä
Certego Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2020

CERTEGO on ASSA ABLOYn omistama, Suomen suurin ja Pohjoismaiden johtava lukitus- ja turvallisuusratkaisuja tarjoava yritys. Toteutamme ammattitaidolla asiakkaan liiketoimintaan integroituvia turvallisuusratkaisuja ja varmistamme, että ratkaisumme toimivat luotettavasti ja katkoksitta, aina ja kaikkialla. Siksi etsimme palvelukseemme alan huippuosaajia monipuolisiin lukitus- ja turvallisuusalan tehtäviin. CERTEGOlla on 80 toimipaikkaa Pohjoismaissa, yli 1200 työntekijää ja liikevaihto yli 200 milj.€. Lue lisää www.certego.fi

 

Etsimme sopimushallinnon työntekijää vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle!

 

Sopimushallinnossa työpäiväsi voi koostua esimerkiksi palvelusopimuskannan ylläpidosta, sopimuksien dokumentoinnista ja niiden muutoksien kirjaamisesta toiminnanohjausjärjestelmään sekä sopimusten laskuttamisesta. Tehtävässä toimit osana taloushallinnon tiimiä.

Tehtävä voi olla sinua varten, jos pidät prosessien kehittämisestä ja pystyt tuomaan mukanasi näkemyksellisyyttä ja kehitysintoa sopimushallintoomme. Tehtävässä työskentelet läheisessä yhteistyössä toisen sopimushallinnon työntekijän, taloushallinnon, myynnin ja palvelukeskuksen kanssa, joten palveluhenkisyys on ehdottomasti tärkeää.

 

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää:

  • tarkkuutta, huolellisuutta ja itsenäisyyttä
  • järjestelmällistä luonnetta
  • sujuvaa kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa
  • soveltuvaa koulutusta (esim. tradenomi)
  • hyviä IT-taitoja (esim. Excel)

Arvostamme lisäksi mm. kokemusta toiminnanohjausjärjestelmistä (esim. MS NAV), osaamista sopimusjuridiikasta, aiempaa työkokemusta sopimushallinnosta tai vastaavista tehtävistä sekä monipuolista kielitaitoa.


Tehtävää varten sinulla tulisi olla nuhteeton, rikosrekisteritön tausta, jotta sinulla on mahdollisuus saada viranomaisen myöntämä turvasuojaajakortti.

Viihtyisä pääkonttorimme sijaitsee Vantaan Myyrmäessä. Vaikka työnteko on tänä päivänä entistä itsenäisempää ja etätyöpainotteista, edellyttää tämä tehtävä myös toimistolla käyntiä. Tästä syystä toivoisimmekin, että asuisit pääkaupunkiseudulla.

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Akseli Alinikula ti 3.11. klo 14.00–16.00 (p. +358 50 358 68 04).

Certego tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä mukaan alan johtavan yrityksen kasvutarinaan, kehittää omaa ammattiosaamistasi ja urapolkuasi yhdessä alan huippuammattilaisten kanssa laadukkaan perehdytyksen ja jatkuvan kouluttamisen ansiosta. Saat myös käyttöösi ePassin monipuoliset liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut vuosittain sekä kattavan työterveyshuollon.

Tehtävän suunniteltu aloitus on 01/2021. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveen ja CV:n kera otsikolla ”Sopimushallinto, pks” sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@certego.fi 13.11.2020 mennessä. Hae mukaan!