(Poistunut julkaisusta)

Sopimushallinnon assistentti/ Arkistoija - Espoo
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019
Maailmanlaajuiseen Siemens-konserniin kuuluva Siemens Financial Services AB sivuliike Suomessa tuottaa rahoitusratkaisuja mm. lääketieteen, teollisuuden ja toimistotekniikan aloilla toimiville yhteistyökumppaneilleen. Siemens Financial Services elää vahvan kasvun aikaa ja työllistää maailmanlaajuisesti jo yli 3000 henkilöä, joista noin 50 työskentelee Suomessa
Haemme yhteistyössä Siemens Financial Services AB:n kanssa Sopimushallinnon assistenttia / Arkistoijaa avustamaan sopimushallinnon tiimiä päivittäisen työn onnistumisessa. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Espoon Derby Business Parkissa.

Tyypillinen päiväsi

Siemens Financial Services AB:lla työpäiväsi koostuu rahoitussopimusten jälkikäsittelystä, arkistoinnista, erilaisten tietojen selvittämisestä sekä muista sopimushallinnon tiimiä tukevista avustavista tehtävistä. Olet myös toisinaan yhteydessä yrityksen yhteistyökumppaneihin ja pidät yllä hyviä asiakassuhteita. 

Haluamme sinut

Henkilönä kuvailet itseäsi tarkaksi, järjestelmälliseksi ja yhteistyökykyiseksi. Olet kerryttänyt kokemustasi jo hieman toimistoympäristöstä tai muista avustavista tehtävistä esimerkiksi taloushallinnon, yleishallinnon tai muiden avustavien toimistotehtävien parista. Pidät siitä, että voit tehdä rutiininomaistakin työtä pitkäjänteisesti ja järjestelmällisesti. Työn laatu on sinulle tärkeää, etkä hätkähdä nopeatempoista työympäristöä. Sinulla on ajantasaiset IT-taidot ja opit myös nopeasti uusia järjestelmiä. Pidät itsenäisestä työskentelystä ja otat aktiivisesti selvää uusista asioista. Sinulla on hyvät kommunikointitaidot ja viestit hyvin niin suomeksi kuin englanniksikin.

Tarjoamme sinulle

Onnistumisen tueksi sinulla on ympärilläsi toimisto täynnä osaavia ja aikaansaavia kollegoita modernissa työympäristössä. Yhteistyö tiimien välillä on tiivistä, joten pääset laajentamaan omaa ymmärrystäsi rahoitusalan toiminnoista myös muiden osastojen kanssa. Työhyvinvoinnistasi pidetään huolta tarjoamalla mm. erilaisia vapaa-ajan aktiviteetteja ja liikunnan ilosta pääset nauttimaan mm.toimitilojen omalla kuntosalilla. 
Työsuhde solmitaan alustavasti henkilöstövuokrauksella Eilakaislan kautta vuoden 2019 loppuun saakka, jatko tehtävässä on kuitenkin mahdollinen!
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjukka Kinnunen, puh. 030 6090 602  / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi - tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!