(Poistunut julkaisusta)

Sopimushallinnon assistentti / Arkistoija - Espoo
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019
Maailmanlaajuiseen Siemens-konserniin kuuluva Siemens Financial Services AB sivuliike Suomessa tuottaa rahoitusratkaisuja mm. lääketieteen, teollisuuden ja toimistotekniikan aloilla toimiville yhteistyökumppaneilleen. Siemens Financial Services elää vahvan kasvun aikaa ja työllistää maailmanlaajuisesti jo yli 3000 henkilöä, joista noin 50 työskentelee Suomessa.
Haemme yhteistyössä Siemens Financial Services AB:n kanssa sopimushallinnon assistenttia / arkistoijaa avustamaan sopimushallinnon tiimiä päivittäisen työn onnistumisessa. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Espoon Derby Business Parkissa Perkkaalla.

Tyypillinen päiväsi

Siemens Financial Services AB:lla työpäiväsi koostuu rahoitussopimusten jälkikäsittelystä sekä sopimushallinnon avustavista tehtävistä. Olet myös yhteydessä yhteistyökumppaneihin ja pidät yllä hyviä asiakassuhteita. Lisäksi teet arkistointia MS Officen ohjelmien avulla. Haluamme sinut Henkilönä kuvailet itseäsi tarkaksi ja järjestelmälliseksi. Olet kerryttänyt kokemustasi jo hieman toimistoympäristöstä tai muista avustavista tehtävistä esimerkiksi taloushallinnon, yleishallinnon tai asiakaspalvelupainoitteisten tehtävien parista. Työn laatu on sinulle tärkeää, etkä hätkädä nopeatempoista ympäristöä.
Sinulla on ajantasaiset IT-taidot ja opit nopeasti uusia järjestelmiä. Pidät itsenäisestä työskentelystä ja otat aktiivisesti selvää uusista asioista. Sinulla on hyvät kommunikaatiotaidot ja viestit hyvin niin suomeksi kuin englanniksikin.

Tarjoamme sinulle

Onnistumisen tueksi sinulla on ympärilläsi toimisto täynnä osaavia ja aikaansaavia kollegoita. Toimimme tiiviisti muiden osastojen kanssa, joten pääset laajentamaan omaa ymmärrystäsi rahoitusalan toiminnoista myös muiden osastojen kanssa. Työhyvinvoinnistasi pidetään huolta tarjoamalla erilaisia vapaa-ajan aktiviteetteja ja liikunnan ilosta pääset nauttimaan mm. toimitilojen omalla kuntosalilla.

Työsuhde on kokoaikainen ja somitaan henkilöstövuokrauksella Eilakaislan kautta. Haemme tekijää alustavasti määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden 2019 loppuun saakka, jatko tehtävässä on mahdollinen. Toivomme henkilön aloittavan tehtävässä kesäkuun alkupuolella.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Ella Rintamäki puh. 030 6090 528 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 26.05.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi.