(Poistunut julkaisusta)

Sopimusasiantuntija
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Haemme nyt Rahastot ja Varainhoidon palvelut -organisaatioon Helsinkiin, maaliskuun 2020 loppuun saakka kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen

Sopimusasiantuntijaa

Sopimusasiantuntijana vastaat OP Varainhoidon -asiakkaiden sopimusten laadintaan ja tarkastukseen liittyvistä tehtävistä, sekä sopimuksissa tarvittavien liitteiden ja tunnistusdokumenttien keräämisestä ja hankinnasta. Osallistut asiakasluokitteluun sekä soveltuvuusarviointiin liittyviin tehtäviin. Huolehdit omaisuudenhoitoon tarvittavien tilien avauksista ja lopetuksista sekä rahanpesuun ja pakotteisiin liittyvistä tarkastuksista. Tuet myös tarvittaessa Instituutio- ja Wealth Management asiakastiimejä sopimusasioissa.

Mitä odotamme sinulta

Me OP:lla elämme vahvasti muutoksen aikaa. Muutoksen mahdollistamiseksi tarvitsemme tehokkaita töiden edistäjiä, asioiden selvittäjiä sekä periksiantamattomia loppuunsaattajia. Ennen kaikkea tässä tehtävässä ratkaisee oikea asenne ja omat kyvykkyydet!

Korostamme valintakriteereissä:

  • kokemusta varainhoitoliiketoiminnasta
  • kokemusta sopimusten laadinnasta ja sopimustietojen ylläpidosta
  • tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta (esim. tradenomi)
  • hyviä suullisia ja kirjallisia viestintä taitoja suomeksi ja englanniksi
  • tarkkaa työotetta
  • halua tuottaa tehokkaasti ja laadukkaasti ylivertaisia asiakaskokemuksia
  • oma-aloitteista työotetta ja vastuun kantamista
  • hyviä vuorovaikutustaitoja
  • halua oppia uutta ja motivaatiota kehittää toimintaa

Mitä saat meiltä

OP Ryhmä edistää strategiaansa näkyvästi ja kutsuu henkilöstön vahvasti mukaan kehittämään tulevaisuuden OP:ta. Tarvitsemme joukkoomme lisää vastuunkantajia ja asiantuntemustaan mielellään kehittäviä osaajia. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työhösi sekä työnohjauksen. Meille on tärkeää, että jokaisen on mahdollista kehittyä työn kautta ja tässä sinua tukevat tiimisi muut asiantuntijat ja esimies. Et siis tule jäämään tehtävissäsi yksin. Lisäksi tarjoamme laajat työsuhde-edut sekä ison talon tarjoamat lukuisat erilaiset uramahdollisuudet.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi meille 20.3.2019 mennessä OP:n urasivuston kautta.

Kuulemme mielellämme lisää osaamisestasi ja motivaatiostasi. Ethän kuitenkaan jätä hakemista viime metreille, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, voit olla yhteydessä Eeva-Maria Salomaahan. Eeva-Marian tavoitat sähköpostilla eeva-maria.salomaa@op.fi tai puhelimitse 010 252 3350 perjantaina 8.3. klo 10-11 tai tiistaina 12.3. klo 10-11.