(Poistunut julkaisusta)

Sopimusasiantuntija PAMin keskustoimistoon, Helsinkiin
Palvelualojen ammattiliitto PAM ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2019

Haemme PAMin keskustoimistoon sopimusyksikköön SOPIMUSASIANTUNTIJAA vakinaiseen työsuhteeseen.

Digitalisaatio ja sen mahdollistama globaali kilpailu määrittävät entistä voimakkaammin työehtojen sääntelyä ja muuttavat työn tekemisen olosuhteita. 

Oletko kiinnostunut yritystoiminnan ja työmarkkinoiden tulevaisuudesta? Haluatko olla mukana kehittämässä ja vaikuttamassa PAMilaisiin toimialoihin ja niiden työehtoihin? Jos vastauksesi on kyllä, saatat olla hakemamme henkilö. 

Tehtävä tarjoaa näköalapaikan palvelualojen työn, elinkeinon ja sopimustoiminnan muutosten ennakointiin ja vaikuttamiseen kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Tehtävä edellyttää vahvaa määrätietoisuutta, analyyttista, itsenäistä ja kehittävää työotetta. Tehtävässä tarvitaan vuorovaikutus-, neuvottelu- ja kielitaitoa sekä esiintymis- ja koulutusvalmiuksia. Eduksi luemme yritystalouden osaamisen. 

Jos koet, että sinulla on edellä mainittuja valmiuksia, niin hakeudu joukkueeseemme. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden, positiivisia haasteita ja kilpailukykyiset työsuhteen ehdot. Tueksesi saat ammattitaitoiset ja aktiiviset joukkuetoverit sekä muun organisaation osaavan tuen. Tuemme tehtävässä kehittymistä. 

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva, kokoaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan. 

Jätä sähköinen hakemuksesi viimeistään 4.10.2019. 

Lisätietoja tehtävästä antaa sopimuspäällikkö Mia Suominen p. 050 621 59.


Palvelualojen ammattiliitto PAM ry on Suomen suurin yksityisillä palvelualoilla työskentelevien ammattiliitto, joka työelämän asiantuntijana parantaa heidän toimeentuloaan, työsuhdeturvaansa ja elämisen laatua. PAMissa on noin 220 000 jäsentä ja he työskentelevät mm. myyjinä, tarjoilijoina, siivoojina, varastotyöntekijöinä, vartijoina, toimistotyöntekijöinä, parturi-kampaajina, esimiehinä, kiinteistönhoitajina, vastaanottovirkailijoina ja kokkeina.