(Poistunut julkaisusta)

Sopimusasiantuntija, Grenkeleasing Oy
Jopia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2020

Haussa tarkka, järjestelmälliseen sekä huolelliseen työhön tottunut osaaja. Kiinnostaako sinua myynnin back office -tehtävät leasingpalveluiden parissa?

GRENKE etsii kauttamme opintovapaan sijaisuuteen SOPIMUSASIANTUNTIJAA Vantaan toimipisteeseen.

Tulet toimimaan Suomen viiden toimipisteen myyntitiimin tukena leasingsopimusten käsittelyn parissa. Tehtäväsi painottuvat myynnin taustatehtäviin kuten leasingsopimusten aktivointiin, tietojen syöttämiseen järjestelmiin, postitukseen, skannaukseen ja raportointiin.

Sinulta löytyy innostusta ja kiinnostusta leasingin kokonaiskuvaan ja teet työtä itsenäisellä ja tiimihenkisellä otteella ja kiinnostut myös rutiiniluonteisista tehtävistä. Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus esim. Tradenomi ja tulet työssäsi toimeen englannin kielellä ja eduksesi katsomme ruotsin kielen taidon. Tarjoamme kattavan perehdytyksen ratkaisuihimme, joten sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen. Tärkeintä on halusi oppia uutta ja taustalta löytyy kenties rahoitusalan opintoja tai olet kiinnostunut rahoitusalasta. Pääasiallisia työvälineitäsi ovat MS Office -ohjelmien, sähköpostin ja puhelimen lisäksi GRENKEn omat tietojärjestelmät, joihin sinut opastetaan perusteellisesti.

GRENKE on "Small ticket IT leasing" -osaamisalueella Euroopan markkinajohtaja. GRENKE on itsenäinen rahoitusyhtiö, joka ei ole sidoksissa pankkeihin tai laitevalmistajiin, vaan tarjoaa henkilökohtaista palvelua jokaiselle jälleenmyyjälleen sekä asiakkailleen nopean ja helpon tavan tehdä leasing-hankintoja. GRENKEllä on yli 40 vuoden leasingkokemus ja päätoimialana on erityisesti yritysten ICT-hankintojen rahoittaminen. GRENKEllä on yli 120 toimipistettä 32 eri maassa. GRENKE on toiminut Suomessa vuodesta 2008 lähtien ja palvelee 34 henkilön voimin Vantaalla, Oulussa, Turussa, Jyväskylässä ja Tampereella. www.grenkeleasing.fi

Sinua odottaa nuorekas, dynaaminen ja viihtyisä työympäristö sekä mielenkiintoinen tehtävä kehittyvässä kansainvälisessä organisaatiossa. Uudet viihtyisät toimitilat hyvien kulkuyhteyksien päässä Aviapoliksessa tarjoavat modernit ja tilavat puitteet työskentelyyn. Tarjoamme kilpailukykyisen kiinteän kk-palkan ja toimipaikkakohtaisen bonuksen sekä GRENKEn muut henkilöstöedut. Tueksesi saat energisen ja osaavan tiimin, joka uskoo rentoon ja hauskaan yhdessä tekemiseen. Työsuhde on määräaikainen opintovapaan sijaisuus ja kestää 31.5.2021 saakka.

Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja antaa Pia Brusin numerosta 010 504 9990.