(Poistunut julkaisusta)

Sommarjobb: Kundrådgivare (Vasa)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2018

Vi söker nu kundrådgivare för hel- eller deltidssommarjobb till en av Finlands bästa arbetsplatser!

Som sommarjobbare har du lysande chanser att bygga en lång karriär inom Elisa - så som många sommarjobbare genom åren redan har gjort. Hos oss får du bred utbildning och möjligheter att utveckla dig själv på olika delområden.

Vi på Elisas kundtjänst hjälper kunderna via telefon, epost och chat. Det viktigaste för oss är att hitta och erbjuda rätt lösning på kundens problem. Jouni från Elisas kundtjänstteam beskriver sitt jobb såhär:

"Det bästa med mitt jobb är när jag lyckas göra kunden riktigt glad och lösa problemet. I det här jobbet är det viktigt att ha passion för att hjälpa människor och göra sitt allt för att lyckas med det. Själv funderar jag alltid på hur jag kunde göra nånting ännu lite bättre."

Du skulle passa bra in i vårt team om du nickar vid följande punkter:

  • Du är myndig
  • Du har erfarenhet av att jobba med människor (t.ex. kundtjänst eller försälning)
  • Du är nyfiken på att lära dig nya saker (stort plus om teknologi hör till dina intressen)
  • Du har ett stort hjärta för att jobba i team och positiv attityd till livet

Vi betjänar kunder på finska, svenska och engelska. Vi jobbar flexibelt i de arbetsskift som passar oss bäst.

Jobbet börjar med en grundlig heltidsskolning där du får lära dig allt du behöver kunna av dina teamkompisar. Vi vill försäkra oss om att du känner dig fullständigt bekväm med din roll och trivs med att jobba hos oss innan du ger dig in på jobbet på riktigt. Här på Elisa hjälper vi alla varandra oberoende av titel eller uppgift! Våra förmän är dessutom bevisligen av de bästa i sin klass (”helt otroliga” om du frågar dem själva).

Skicka in din ansökan så fort som möjligt! Om du har frågor om positionen kan du kontakta Maarit Yli-Kiikka (maarit.yli-kiikka@elisa.fi). Om du har frågor gällande rekryteringsprocessen hjälper vi dig hjärtans gärna på rekrytointi@elisa.fi.