(Poistunut julkaisusta)

Sommarjobb 2019: Försäljare till Åbo skärgård
Turun Osuuskauppa

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019

Med den här ansökan , kan du visa ditt intresse för arbetsuppgifter för butiksbiträden i våra market-affärer som finns i skärgården. Butikerna är S-market i Pargas ,Sale Tennby och Sale Nagu .

Grabba tag i ett toppen sommarjobb!

Turun Osuuskauppa söker igen för sommaren 2019 , sommarvikarier till sina butiker. Arbetsplatsen erbjuds enligt överenskommelse , under sommartiden från maj till slutet av september månad. Vi inom TOK uppskattar en positiv och engagerad arbetsattityd samt en vilja ,att under den bråda vardagen ge en bra service till våra kunder .Dessutom vill vi ha pålitliga och positiva arbetskamrater till vår arbetsgemenskap.
Vi uppskattar din eventuella arbetserfarenhet av att arbeta på butik, av kundservice eller av erfarenhet av S-gruppens datasystem .

Vi erbjuder Dej en yrkesmässig och trevlig arbetsgemenskap ,TOK;s goda personalförmåner samt introduktion av dina arbetsuppgifter .Dessutom får du en möjlighet att lära dej och att utveckla din yrkeskunskap inom TOK;s omfattande verksamhetsområden och dess nätverk.

Berätta för oss i din ansökan , varför just du är den rätta sommarvikarien för oss!

Fyll i den elektronisia blanketten 10.2.2019. I ansökan får du välja de arbetsplatser som du speciellt gärna vill jobba på.

Tilläggsuppgifter angående sommararbeten ger chefen på arbetsplatsen vardagar kl 9 -15.