(Poistunut julkaisusta)

Sometoimittaja, Uutis- ja ajankohtaistoiminta
Yleisradio

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2018

Etsimme kahta luovaa ja innostunutta journalistia somedeskiimme!

Työn ytimenä on auttaa yleisöä löytämään hyvät uutis- ja ajankohtaissisältömme ja rakentaa vuorovaikutusta yleisön kanssa.

Ymmärrät sosiaalisen median erilaisia ilmaisumuotoja ja hoksaat uusia. Olet kiinnostunut uusien vuorovaikutustapojen kehittämisestä sekä somessa että Ylen omilla verkkosivuilla.

Olet elämänmenosta laajasti kiinnostunut, ilmiöt haistava, kielitaitoinen ja itsenäisesti ajatteleva journalisti, joka seuraa aktiivisesti alan kansainvälistä kehitystä.

Ymmärrät luotettavan journalismin tärkeyden suomalaisessa yhteiskunnassa. Sinulla on jo vankkaa kokemusta toimitustyöstä, erinomaiset yhteistyötaidot ja kyky sopeutua nopeasti muuttuviin uutistilanteisiin.

Keskustoimituksessa sometoimittajat tekevät tiivistä yhteistyötä mm. yle.fi-etusivua taittavien toimittajien sekä verkkovideodeskin kanssa. Somedeski on osa Ylen uutis- ja ajankohtaistoiminnan keskustoimitusta, joka sitoo yhteen kaikki osastot maailmasta urheiluun ja politiikasta ja kulttuurista aluetoimituksiin.

Tarjolla on erittäin kiinnostava työtehtävä kannustavassa ja hyvähenkisessä työporukassa. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja: keskustoimituksen päällikkö Minna Asikainen, minna.asikainen@yle.fi. Jätä viesti meiliin, niin soitan sinulle takaisin.