(Poistunut julkaisusta)

Some- spesialisti
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2019

Jos sydämesi sykkii somelle, tule työkaveriksemme!

DNA:n kuluttajaliiketoiminnan markkinointi ja online -yksikön tavoitteena on innostaa ja ohjata kuluttajia DNA:n tuotteiden ja palveluiden pariin sekä luoda inspiroivia ja sujuvia palveluita DNA:n palvelukanavissa vieraileville ihmisille. Pyrimme tukemaan heitä tiedonhaussa, asioiden hoitamisessa ja palveluiden hankinnassa, monikanavaisesti koko asiakassuhteen elinkaaren ajan. Tehtävämme on tehostaa DNA:n myyntiä ja parantaa asiakaskokemusta.

Kaikessa tässä somella on merkittävä rooli ja nyt etsimme joukkoomme oma-aloitteista ja aikaansaavaa some-spesialistia.

Menestymisen edellytykset

Viihdyt tässä tehtävässä, jos pidät nopeatempoisesta, vaihtelevasta työympäristöstä, etkä pelkää tarttua haasteisiin tai tehdä päätöksiä. Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen, markkinoinnin, viestinnän, digitaalisen median tai muu vastaava koulutus ja jonkin verran kokemusta brändien somekanavien hallinnasta ja operoinnista.

Elät ja hengität sosiaalisen median tahdissa, ja olet kuin kotonasi niin Facebookissa, Twitterissä, Snapchatissa, Youtubessa kuin Instagramissakin. Olet utelias ja aktiivinen uusien sometrendien haistelija. Sinulla on myös taito tuottaa itse julkaisukelpoista sisältöä: tekstiä, kuvaa ja liikkuvaa kuvaa. Erinomaisen suullisen ja kirjallisen suomen kielen ilmaisutaidon lisäksi englannin kielitaito on tarpeen.

Sinun roolisi
Some-spesialistina tehtäviisi kuuluu DNA:n kuluttajamarkkinoinnin tavoitteita palvelevien ja kunkin kanavan ominaisuudet huomioivien sisältöjen suunnittelu ja toteutus. Vastaat julkaisukalenterista ja kumppanitoimiston operatiivisesta ohjaamisesta. Oleellinen osa työtäsi on myös sosiaalisen median tulosten seuranta, analysointi ja optimointi.
    
Olet monessa mukana ja tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä sekä muiden DNA:n tiimien että yhteistyökumppaneiden kanssa. 

Suomen paras työpaikka

Me DNA:lla panostamme vahvasti henkilöstöön ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka. Tunnustuksena tästä olemme saaneet vuonna 2019 mm. Suomen parhaat työpaikat -listasijoituksen 1. suurten yhtiöiden sarjassa sekä Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen. Lue lisää kulttuuristamme.

Lisätietoja

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva, ja täytämme paikan heti oikean henkilön löytyessä.  Mikäli kiinnostuit,  lähetä hakemuksesi 23.6.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tästä tehtävästä antaa Riikka Pellosniemi puh. 044 044 5270 , riikka.pellosniemi@dna.fi. Tiedustelut ajalla: 12.-13.6.2019. 

Katso myös muut DNA:lla avoimena olevat markkinointi ja online yksikön työtehtävät https://www.dna.fi/dnalle