(Poistunut julkaisusta)

Some-sisällöntuottaja
Powerpark

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020

Haluaisitko Suomen hauskimpaan kesäduuniin, silmiä hivelevään huvipuistomiljööseen toteuttamaan hulvattomia tempauksia ja suunnittelemaan digitaalisen markkinoinnin kokonaisuuksia?


Haemme PowerParkin elämykselliseen ympäristöön some-ja markkinointitiimiin sisällöntuottajaa monipuolisiin ja inspiroiviin työtehtäviin. Työssäsi pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan digitaalista viestintää ja markkinointia osana tiivistä tiimiämme. Sometiimin kanssa toteutat erilaisia tempauksia ja kampanjoita kesän mittaan lukuisista tapahtumistamme sekä välität aitoa PowerPark-fiilistä seuraajillemme.


Arvostamme aikaisempaa kokemusta digitaalisesta markkinoinnista, mutta tärkeintä on tinkimätön asenne uuden oppimiselle sekä halu kehittyä työtä tekemällä. Olet innostava persoona ja omaat hyvät sosiaaliset taidot. Olet luonteeltasi luova ja keksit uusia, hauskoja ja innovatiivisia tapoja tuoda esiin PowerParkin monipuolista tarjontaa ja hulvatonta tunnelmaa. Tarjoamme lähes rajattomat mahdollisuudet sekä innostavan ja mukaansatempaavan ympäristön erilaisten sisältöjen tuottamiselle ja hulluille ideoille.


Tehtäviisi kuuluu muun muassa:


  • Sosiaalisessa mediassa tapahtuvan markkinoinnin suunnittelua yhdessä tiimin ja yhteistyökumppaniemme kanssa.
  • Monipuolisten sisältöjen tuottamista sosiaalisen median kanaviin (esim. Facebook, Instagram, YouTube, TikTok).
  • PowerParkin lukuisten kesätapahtumien viestinnän suunnittelua ja toteuttamista.
  • Yhteistyötä PowerParkissa vierailevien vaikuttajien ja artistien kanssa.
  • Monikanavaista asiakaspalvelua yhdessä tiimin kanssa.

Lisätietoa tehtävästä antaa kehityspäällikkö Antti Saarikoski (050 327 5597) 21.2. klo 15-16 välisenä aikana tai sähköpostitse antti.saarikoski@powerpark.fi.

Hakuaika tehtävään päättyy 8.3. ja haastattelut järjestetään viikolla 12. Työt alkavat sopimuksen mukaan kevään 2020 aikana ja kestävät syyskuun alkuun saakka. Ethän aikaile hakemuksesi lähettämisessä, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.