(Poistunut julkaisusta)

SoMe Manager F.E.C
Rastor-instituutti

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2020

Kasva liiketoimintalähtöiseksi brändin somevaikuttajaksi ja työllisty! 20 työpaikkaa digimarkkinoinnin tehtävissä.

Ovatko sosiaalisen median kanavat sinulla jo hallussa ja somessa olo luontevaa? Tässä on tilaisuutesi kasvaa sosiaalisen median ammattilaiseksi ja luoda siitä uraa itsellesi. SoMe Manager F.E.C on rekrytoiva koulutus, jossa ymmärrät sosiaalisen median yhteyden yrityksen liiketoimintaan, tuottavuuteen ja tulokseen. Opit kehittämään yrityksen brändin tunnettuutta sosiaalisessa mediassa tavoitteellisesti sekä tavoittamaan, palvelemaan ja sitouttamaan kohderyhmät tehokkaasti.

Rastor-instituutti kouluttaa yhteistyössä TE-palveluiden kanssa 20 sosiaalisen median ja digitaalisen markkinoinnin osaajaa Satakunnan ja Varsinais-Suomen alueille. Opiskelet Rastor-instituutissa työskennellen samanaikaisesti tavoitteitasi ja osaamistasi vastaavissa työtehtävissä. Koulutuspäivillä opettajinasi toimivat työelämän rautaiset ammattilaiset. Ei tylsiä luentoja, vaan aidosti käytännönläheistä oppimista mielenkiintoisten best-practices-käytäntöjen ja case-esimerkkien siivittämänä. Tavoitteena on solmia vakituinen työsuhde koulutuksen päätyttyä.

Kuka voi hakea mukaan koulutukseen?
Voit hakea mukaan mikäli olet työtön, työttömyysuhan alainen, lomautettu tai määräaikainen työsuhteesi on päättymässä ennen koulutuksen alkua. Sinulla tulee olla kaupallinen tai tekninen ammatillinen/korkeakoulututkinto tai muu alalle soveltuva tutkinto sekä sujuva suomen kielen taito. Koska yhteistyöyritys ja tehtävä etsitään jokaiselle osallistujalle yksilöllisesti, koulutus sopii niin kokeneille ammattilaisille, vastavalmistuneille kuin alanvaihtajillekin.

Millaisiin tehtäviin voi työllistyä?
Yhteistyöyrityksestäsi, osaamisestasi ja tavoitteistasi riippuen työtehtäväsi voivat laajentua sosiaalisesta mediasta myös laajempiin markkinointiviestinnän kokonaisuuksiin. Voit sijoittua koulutuksen kautta Some Managerin lisäksi myös esim. sisältösuunnittelijan, digisuunnittelijan, verkkokaupan asiantuntijan tai johonkin muuhun mielenkiintoiseen markkinoinnin/viestinnän tehtävään aina assistentista päällikkötasoon asti.

Aikataulu ja toteutus
Koulutus alkaa 19.10.2020. Koulutuksen kokonaiskesto on n. 6 kk sisältäen 20 koulutuspäivää (lue lisää poikkeustilan koulutusjärjestelyistä) sekä työskentelyä yrityksessä 100 päivää.

Koulutuksen sisältö
Koulutuspäivät rakentuvat mm. seuraavien teemojen ympärille.

  • Digimarkkinointi
  • Sisältöstrategia digitaalisessa viestinnässä
  • Webanalytiikka ja hakukoneoptimointi
  • Hakusanamainonta
  • Sosiaalinen media markkinoinnissa
  • Viestintätaidot sosiaalisessa mediassa
  • Verkkokauppa haltuun
  • Sisäinen some
  • Sosiaalisen median digityöpajat


Hae heti tai viimeistään 20.8.2020
Täytä hakemus Rastor-instituutin verkkosivujen kautta. 
Kannattaa toimia nopeasti, sillä hakemuksien käsittely ja yhteistyöyrityksien kartoittaminen ovat jo käynnissä.

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Lisätietoja koulutusohjelman sisällöstä ja työskentelystä yhteistyöyrityksessä antaa 1.-30.6.2020:

asiakkuuspäällikkö Jaana Sundqvist, p. 040 774 9857, jaana.sundqvist@rastorinst.fi
rekrytointikonsultti Marjo Heijari, p. 050 562 4250, marjo.heijari@rastorinst.fi
 

Koulutuksen aikaiset taloudelliset etuudet:
Valtakunnallinen TE-puhelinpalvelun koulutusneuvonta p. 0295 020 702, sähköposti: koulutusneuvonta@te-toimisto.fi tai www.facebook.com/koulutusneuvonta

****

F.E.C (Further Educated with Companies) on virallista työvoimakoulutusta ja osallistujalle maksuton. F.E.C-koulutuksen ajalta sinulle voidaan maksaa työttömyysetuutta (esim. ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea), johon sinulla on oikeus työttömänä ollessasi sekä lisäksi verotonta kulukorvausta.