(Poistunut julkaisusta)

Somalin omakielinen ohjaaja
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018
Tule meille töihin! Etsimme nyt somalin omakielistä ohjaajaa maahanmuuttajakoulutuksen tiimiimme.

Spring House Oy:llä on vankka kokemus maahanmuuttajakoulutuksen ja -valmennuksen järjestäjänä. Nyt etsimme tiimimme vahvistuksesi somalin kielistä ohjaajaa työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle. Spring Housen omakielisten ryhmien ohjaajana vastaat yhdessä suomen kielen ja viestintätaidon opettajan kanssa somalin omakielisten ryhmien koulutuksen käytännön suunnittelusta, toteutuksesta ja raportoinnista.

Edellytämme sinulta:

*Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
*Erinomaista suullista ja kirjallista kielitaitoa somalista, myös muu kielitaito katsotaan eduksi.
*Hyvää suomen kielen taitoa vähintään tasolta B2.1 ja kielitaidon osoitusta valtionhallinnon kielitutkinnolla tai yleisellä kielitutkinnolla
*Kokemusta ryhmien opetuksesta

Arvostamme opetuksessasi toiminnallisia menetelmiä sekä ohjaavaa otetta. Elämänasenteesi on ratkaisukeskeinen ja nautit ihmisten auttamisesta. Sinä omaat halun ja taidon innostaa ihmisiä, ja haluat, että opiskelijasi pääsevät lähemmäs tavoitteitaan. Vaatimuksenamme onkin, että kaikkea toimintaasi ohjaa pyrkimys auttaa maahanmuuttajia eteenpäin Suomessa, elämässä ja urapolulla. Omalla panoksellasi varmistat, että loppuasiakkaan lisäksi myös palvelun tilaaja on tyytyväinen toteuttamaasi koulutukseen.

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen työn dynaamisessa ja mielenkiintoisia urapolkuja tarjoavassa yhtiössämme. Perehdytämme sinut työhösi ja lisäksi apunasi on laaja valmennusmateriaalipankkimme sekä kollegoiden moniammatillinen tuki. Lupaamme, että kanssamme sinulla on mahdollisuus kehittyä ohjaajana ja kouluttajana. Tartu tilaisuuteen, joukkueesi odottaa sinua!

Jätäthän hakemuksesi järjestelmäämme 31.10.2018 mennessä, osoitteessa www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat/. Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse silja.gronholm@springhouse.fi.