(Poistunut julkaisusta)

Solutions Architect, Microsoft Dynamics
Efima Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2020

Ratkaisut hallussa? – Dynaaminen Dynamics-osaaja, saat paikan meiltä!

Efimalla tavoitteenamme on olla alamme kiinnostavin ja paras työpaikka. Siksi teemmekin monet asiat eri tavalla kuin kilpailijamme ja uskomme, että kaiken takana ovat tyytyväiset työntekijät. Yrityksemme arvot elävät aidosti arjessa – niin asiakastyössä kuin sisäisessä yhteistyössäkin. Etenkin ”omana itsenä” ja ”yhdessä eteenpäin” ovat monille efimalaisille arvoistamme lähellä sydäntä.

Millaista kollegaa etsimme?

Etsimme Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations / AX-arkkitehtia osaksi huippuasiantuntijoidemme tiimiä. Tehtävässä vastaat Efiman projektitoimituksissa kokonaisratkaisun suunnittelusta ja toteutuksesta asiakkaan liiketoiminnan tarpeeseen. Vastuullasi on toimitusprojektien järjestelmäkokonaisuuksien toiminta- ja tietoarkkitehtuurin suunnittelu ja toteuttamisen ohjaaminen. Olet mukana myyntivaiheessa kokonaisratkaisun suunnittelussa ja mallintamisessa materiaaleihin. Tuet projektipäällikköä ja projektin omistajaa ohjausryhmätyöskentelyssä kokonaisratkaisuun liittyvissä asioissa ja kokonaisratkaisun toteutuksessa.

Työsuhde on vakituinen ja toimipisteesi Helsingin tai Tampereen ydinkeskustassa sijaitsevalla toimistollamme. Tällä hetkellä teemme tosin töitä pääosin etänä.

Tässä tehtävässä on tärkeää, että

  • olet työskennellyt useissa Dynamics AX / D365FO-järjestelmäprojekteista joko konsulttina, kehittäjänä tai arkkitehtina.
  • ymmärrät liiketoimintaprosesseja
  • hallitset D365 ERP-ympäristön ja teknologiat sekä integraatiot muihin liiketoiminnan järjestelmiin
  • sinulla on kokemusta johtamisesta ja olet johtanut esim. projekteja, asiakkuuksia tai tiimejä
  • viestit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi

Mitä me sitten tarjoamme sinulle?

Meiltä löydät joukon iloisia ja mahtavia työkavereita, joiden kanssa aika töissä tai tapahtumissamme työajan ulkopuolella kuluu kuin siivillä. Työntekijämme nostavat ensimmäisinä esiin työilmapiirin ja yrityskulttuurimme asioiksi, jotka erottavat Efiman heidän aiemmista työpaikoistaan. Kollegoinasi ovat Suomen parhaimmistoon kuuluvat liiketoiminnan ja pilvipalveluiden kehittämisen ammattilaiset, ja töissäsi pääset mukaan edistämään asiakkaidemme liiketoimintaa viimeisimmillä työkaluilla ja menetelmillä. Kaiken lisäksi työpaikkasi sijaitsee Helsingin tai Tampereen parhaalla paikalla, jossa pääset nauttimaan mm. lähialueen lukuisista lounasravintoloista ja erinomaisista liikenneyhteyksistä.

Ota rohkeasti askel kohti parempaa (työ)elämää ja lähetä hakemuksesi, CV tai LinkedIn-profiilisi ja palkkatoiveesi 31.10.2020 mennessä rekrytointijärjestelmämme kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Practice Lead Arto Miettunen. Arton tavoitat sähköpostitse osoitteesta arto.miettunen@efima.com tai puhelimitse numerosta 
040-6527163.