Solution Support Person

CGI Suomi Oy
Tietoa tehtävästä

Solution Support Person

Kokoamme nyt tiimiä, jonka tavoitteena on kehittää Suomea kohti hiilineutraaliuutta. Oletko sinä etsimämme osaava Solution Support Person uuden tiimimme vahvistukseksi?

Tehtävässäsi toimit Datahub –järjestelmän tuessa ja ylläpidossa. Vikojen ja tikettien ratkaisuiden ohella pääset työssäsi myös toimimaan muun muassa erilaisissa jatkokehitykseen liittyvissä Järjestelmän konfigurointi tehtävissä. Työsi on itsenäistä mutta tueksesi saat asiantuntevan tukitiimimme, jonka kanssa pääset ratkomaan ongelmia ja kehittämään parhaita toimintatapoja. Työsi on vuorotyötä ja se sijoittuu 7-19 väliseen aikaan.

Me CGI:llä kannustamme joustavaan työhön ja tuemme vahvasti myös etätyöskentelyä. Uudessa roolissasi asiakkaasi sijaitsee Helsingissä, mutta työskentelypaikkasi on voi olla joko Helsingissä, Turussa, Tampereella, Lappeenrannassa, Lahdessa tai Kuopiossa.

Tarjoamme sinulle

  • Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
  • Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
  • Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
  • Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.

Näin menestyt kanssamme

Toivomme tulevan työkaverimme olevan tiimityötaitoinen ja proaktiivinen henkilö, joka jakaa mielellään osaamistaan tiiminsä kesken. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, ja nautit ongelmanratkaisukykyä vaativista tehtävistä. Työskentelet sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Lisäksi toivomme sinulta osaamista seuraavilta osa-alueilta:

  • Sähkömarkkinoiden liiketoimintaprosessien tuntemista), ja tätä kautta kokemusta Datahub -prosesseista
  • Kokemusta järjestelmäintegraatioiden toteutuksesta ja ylläpidosta
  • Sanoma-formaattien ja muunnosten ymmärrystä
  • Tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa (AMK tai yliopisto)

Lisäksi arvostamme:

  • ITIL-prosessien tuntemusta
  • SQL-perusteiden tuntemusta

Kiinnostuitko?

Hienoa, odotamme jo malttamattomina hakemustasi! Meillä CGI:llä työntekijät eivät ole vain työtekijöitä, vaan membereitä jotka pääsevät mukaan omistamaan yritystä ja vaikuttamaan asioihin todella. Olemme aina halukkaita kuulemaan uusista talenteista, joten ota rohkeasti seuraava askel ja hae mukaan CGI-memberiksi!

Lisätietoja tästä roolista antaa: Sami Sikanen, +358401722671

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Hae tehtävää mahdollisimman pian, mutta viimeistään 21.4.2021

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 27.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta