Solution Specialist

Atea Finland Oy
Tietoa tehtävästä

Tule rakentamaan Suomea tietotekniikalla! Etsimme positiivisella otteella varustettua tiimipeluria kasvavaan AV-liiketoimintaamme. Työskentelet osana Atean Products & Offering -yksikköä tehden tiiviistä yhteistyötä Atean ratkaisumyynnin kanssa, tukenasi kokeneet kollegat ja hyvä tekemisen meininki.

Tehtävät:

Sinun pääasiallisena tehtävänäsi on tukea ratkaisumyyntitiimiä sekä tehdä tiivistä yhteistyötä AV-ratkaisujen Category Managerin kanssa. Tuotevalikoiman hallinta sekä tiivis kumppani- ja tukkuriyhteistyö ovat osa päivittäistä tekemistäsi. Vastaat AV -tilausten hallinnoinnista sekä siihen liittyvästä ostamisesta. Osallistut myös asiakastilaisuuksien suunnitteluun sekä markkinointitoimenpiteisiin. Tuot lisäarvoa osaamisellasi jo tarjousvaiheessa sekä varmistat laadukasta asiakastyötä käyttöönotosta tuotantoon.

Odotamme sinulta:


  • Kaupallista ja positiivista otetta tekemiseen

  • Sinulla on mielellään kaupallinen tai tekninen koulutus

  • Kehität asioita proaktiivisesti ja itsenäisesti sekä nautit ongelmien ratkaisusta

  • Vuorovaikutus- ja kommunikaatiotaitosi ovat erinomaiset

  • Sinulla on kokemusta osto- ja tukkuriprosesseista

  • Osaaminen audiovisuaalisista ratkaisuista katsotaan eduksi

Työskentelet mieluiten Vantaan toimipisteestämme käsin, mutta myös muut toimipisteemme ovat mahdollisia, sillä käytössäsi ovat nykyaikaiset työskentelymahdollisuudet paikasta riippumatta. Saat hyvän perehdytyksen tehtävään ja tiimin kollegat ovat tukenasi käytännön työssä. Kerrothan itsestäsi lisää viimeistään 30.4.2021 mennessä hakemuksen muodossa. Ole kuitenkin nopea, sillä täytämme paikan heti oikean henkilön löydyttyä.

Tehtävästä voit kysyä tarkemmin Operations Management tiimin esimieheltä Raita Lindqvistiltä, puh 040 450 9766, raita.lindqvist@atea.fi

Meillä Atealla on töissä tekemisen meininki! Arvostamme osaajia, jotka haluavat kehittyä ja kehittää yhdessä kollegoiden ja asiakkaidemme kanssa. Meillä olet osa joukkuetta, jossa jokainen voi antaa parhaan panoksensa yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Meitä yhdistää se, että teemme asiat aina hyvin ja asiakkaamme positiivisesti yllättäen. Haluatko tietää lisää henkilöstöeduistamme ja kuulla, mitä atealaiset miettivät työstään? Tutustu meihin nettisivuillamme osoitteessa www.atea.fi/ura-ateassa.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 30.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Tutustu työpaikkaan