(Poistunut julkaisusta)

SOLUTION SPECIALIST
Abloy Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Haemme tiimiimme kahta
SOLUTION SPECIALISTIA


Tehtävässä toimit digitaalisten kulunvalvonta/-hallinta -järjestelmien asiantuntijana. Vastaat kotimaan ja kansainvälisten asiakkaiden tuesta sekä kouluttamisesta. Toimit monipuolisissa ja haastavissa asiakaspalvelutehtävissä, osallistut teknisen ja myynnillisen materiaalin tuottamiseen sekä toiminnan kehittämiseen. 

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, olet myynti- ja asiakaspalveluhenkinen sekä valmis toimimaan itsenäisesti koulutus- ja esiintymistilanteissa. Sinulla on tehtävään soveltuva vähintään AMK-tasoinen tietotekninen koulutus. Tehtävä vaatii sujuvaa englannin ja suomen kielen suullista sekä kirjallista taitoa. Olet myös valmis matkustamaan. 

Microsoft Windows Server ja SQL Server -osaaminen ja tietoverkkojen perustuntemus ovat eduksi tehtävien hoidossa. Arvostamme myös kokemusta asiakaskoulutusten pitämisestä sekä dokumentaation tuottamisesta. 

Rooleista toinen tulee sijoittumaan Joensuuhun Abloy Critical Infrastructure 
–liiketoimintayksikköön, joka on osa ASSA ABLOY Global Solutions -organisaatiota. Toinen Solution Specialist tulee sijoittumaan Abloy Oy:n Product and Service Solutions 
-liiketoimintayksikköön Joensuuhun tai Espooseen.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen tehtävän ja laaja-alaisen näköalapaikan maailman johtavassa turvallisuusalan konsernissa ja mahdollisuuden olla avainpelaajan roolissa rakentamassa joustavan kulkemisen, tilankäytön ja turvallisuusalan menestystarinaa. Tehtävässäsi sinua tukevat alan huippuammattilaiset.

Täytäthän hakemuksesi viimeistään 19.1.2020 osoitteessa: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?4402e4db&lang=fi-FI