(Poistunut julkaisusta)

Solution Specialist
WheelQ Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

Uskomme WheelQ:lla, että parantamalla ihmisten välistä vuorovaikutusta pystymme rakentamaan parempia yrityksiä sekä asiakkaille että työntekijöille. Teknologiamme avulla asiakkaamme ymmärtävät miten heidän yrityksensä ja palveluidensa kokemukselliset osa-alueet vaikuttavat heidän asiakkaidensa käyttäytymiseen ja miten he pystyvät pienilläkin muutoksilla sekä parantamaan myyntiään että vähentämään asiakaspoistumaa.

Yhdistämällä yli 20 vuoden tutkimuksen inhimillisestä päätöksenteosta ja motivaatiosta moderniin analytiikkaan olemme onnistuneet luomaan jotain ainutlaatuista. WheelQ oli vuonna 2018 yksi suomen nopeimmin kasvavista SaaS yrityksistä. Työskentelemme pääosin hieman isompien yritysten kuten Nesteen, Terveystalon ja Verisuren kanssa ja palveluamme käytetään jo yli 30 maassa. Kansainvälistymisemme on myös lähtenyt hyvin käyntiin ja toimimme lukuisten kansainvälisten yritysten kanssa Suomessa ja Ruotsissa.

Haemme kasvavaan tiimiimme ratkaisuasiantuntijaa, joka rakastaa dataa ja sitä, että se on oikeassa paikassa oikeassa muodossa ja liikkuu järjestelmien välillä mahdollisimman helposti ja toimintavarmasti. Pääset työskentelemään tiedonsiirron ja ongelmanratkaisun asiantuntijana lukuisissa erilaisissa asiakasprojekteissa ja autat asiakasvastaavia ja asiakastukea ratkomaan erilaisia ongelmia.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää:

  • Soveltuvaa IT-alan koulutusta tai suuntautumista (esim. tradenomi tai insinööri)

  • Perusymmärrystä tietokannoista ja tiedonsiirrosta järjestelmien välillä

  • Loogista päättelykykyä ja ongelmanratkaisutaitoja

  • Halua toimia osittain asiakasrajapinnassa

  • Hyviä kirjallisia ja suullisia viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi

  • Halua olla mukana luomassa energistä ja hauskaa työyhteisöä

 

Tarjoamme start-up henkisen, nopeatempoisen ympäristön, jossa pääset haastamaan itseäsi monipuolisissa ongelmanratkaisutehtävissä. Pääset työskentelemään tuotteen kanssa, joka tuottaa arvoa asiakkaidemme liiketoiminnan ytimessä aina yksilötasolta strategiselle tasolle saakka.  Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi liitteineen sähköpostitse: saija.pouru@wheelq.com. Lyhyet vapaamuotoiset hakemukset ja CV:t tulee toimittaa 9.6.2019 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan ripeästi.