(Poistunut julkaisusta)

Solution Specialist
Digita Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2018

Toimit tuotantoyksikössä vastaten Digitan tuotantojärjestelmien ylläpidollisista tehtävistä. Olet tekninen tuotannon asiantuntija ja huolehdit järjestelmien elinkaaresta aina suunnittelusta käyttöönottoon ja sen jälkeisiin arkisiin haasteisiin sekä muutostilanteisiin. Tehtävä on pääosin normaalia päivätyötä, mutta edellyttää vikapäivystykseen osallistumista.

Toimit pääsääntöisesti tv- ja palvelin-järjestelmillä tuotettujen palveluiden teknisenä kontaktihenkilönä asiakas-, toimittaja- ja tukirajapinnoissa. Työ pitää sisällään palvelunmuutosten valmistelua ja toteuttamista, järjestelmien ongelmanselvitystä ja häiriönhallintaa, päivittäistä testaamista ja dokumentointia. Lisäksi tehtäviin kuuluu ylläpito- ja hankintaprosessien läpivientiä ja läheistä yhteistyötä Digitan tuotantopäälliköiden kanssa. Projekteissa toimit pääasiassa tuotannon  ja ylläpidon asiantuntijarooleissa vastaten oman teknologian osa-alueista, mutta sinulla on valmiudet toimia pienten projektien projektipäällikkönä.

Omaat teknisen koulutustaustan (min. insinööri) ja sinulla on tv- ja radioteknologian sekä niiden eri jakeluteknologioiden (IP/CDN) perusteet hyvin hallussa. Sinulla on hyvä paineensietokyky, pystyt kommunikoimaan sujuvasti myös englanniksi sekä pystyt analysoimaan vikatilanteita ja tekemään niihin liittyviä päätöksiä. Työ edellyttää rauhallisuutta ja harkiten toimimista, sillä pääosin työympäristösi on ns. On Air -tilassa, jolloin palveluvaikutukset näkyvät tv- ja radioasiakkaillemme reaaliaikaisesti. Tulkitset erilaisten asioiden ja järjestelmien välisiä yhteyksiä, ymmärrät niiden keskinäisiä korrelaatioita ja kykenet hahmottamaan näistä osista muodostuvia kompleksisia järjestelmäkokonaisuuksia. Sovellat oppikirjatietoutta käytäntöön, ns. ”tulkitset syntaksia”, ja sinulla on jatkuva halua oppia uutta. Ominaisuutesi kiteytyvät erinomaisena ongelmanratkaisukykynä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen tehtävän ammattitaitoisessa yksikössä ja mahdollisuuden vaikuttaa Digitan kehittyvään TV- ja Radio ympäristöön. Saat tueksesi mukavan työyhteisön ja tarjoamme sinulle kilpailukykyiset henkilöstöedut. Työpaikan sijainti on Helsingin Pasilassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuotantopäällikkö Tero Hänninen, 050 597 5592, tero.hanninen@digita.fi. 
Lähetä hakemuksesi 26.2.2018 mennessä osoitteeseen rekrytointi@digita.fi. Merkitse hakemukseen ”Digita/Solution Specialist”.