(Poistunut julkaisusta)

Solution Specialist, Sähköisen tunnistamisen ratkaisut
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2019

Elisan IT Platform and Hosting Services (PHS) vastaa hosting-palveluiden sekä keskitetysti tuotettavien palvelinpohjaisten yritysviestintäratkaisujen ja sovelluspalveluiden suunnittelusta, käyttöönotosta, ylläpidosta, tuotehallinnasta, laadusta, viankorjauksesta ja kehityksestä.

Haemme nyt PHS:in HISEC tiimiin Solution Specialistia.  Tarjoamme hienon mahdollisuuden työskennellä uusimpien sähköiseen tunnistamiseen liittyvien ratkaisujen parissa, joilla on vaikutusta monen suomalaisen arkeen. 

Solution Specialistina päävastuualueisiisi kuuluvat järjestelmien rauta, linux-käyttöjärjestelmä sekä sovellustason valvontaan, kehitykseen ja ylläpitoon liittyvät työtehtävät kuten häiriöilmoitusten sekä työpyyntöjen käsittely, muutostöiden suunnittelu ja toteutus ja projekteihin osallistuminen yhteistyössä sidosryhmien kanssa. Ensisijainen työpisteesi sijoittuu Helsingin Pasilaan, mutta Elisan työkulttuuriin kuuluu luotto ja vastuu, joten teet töitä siellä missä niitä parhaiten saat aikaiseksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta seuraavaa teknistä osaamista

  • Linux palvelinympäristöistä useamman vuoden kokemus
  • Virtualisointialustoista useamman vuoden kokemus
  • Automatisointiin liittyvät erikoisosaamisalueet, kuten Ansible

Erityisesti ilahdumme, jos lisäksi omaat perustason ymmärrystä varmenteista, datan analysoinnista sekä konesaliverkoista.  Lisäksi mikäli sinussa asuu pieni koodari tai skriptaaja, niin automatisointihommatkin varmasti sujuvat paremmin. :)

Olet lisäksi hyvin asiakaspalveluhenkinen ja omaat hyvät yhteistyökyky- ja vuorovaikutustaidot. Toimillasi rakennat ja ylläpidät tiimin kesken rakentavaa tiedonvaihtoa. Olet luotettava, hyvä kuuntelija sekä tarvittaessa kärsivällinen. Tarvitsemme tiimiin lisää todellisia tiimipelaajia ja toivomme, että sinä sovit meille. Lisäksi teet työtehtävät valmiiksi asti laadukkaasti sekä määrämuotoisesti. Haluat oppia ja kehittyä jatkuvasti, joten suhtaudut positiivisesti uusiin haasteisiin ja viihdyt nopeasti kehittyvässä työympäristössä.

Teetämme lain mukaisen turvallisuusselvityksen valitulle henkilölle.

Me Elisalla tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan. Tehtävästä maksetaan palkkaa sinun osaamisen ja kokemuksen mukaan, mutta palkka asettunee haarukkaan 3500-5000€/kk. Jos olet aivan huippu, niin tarvittaessa tuon ylikin. 

Lisäksi työsi on tavoitteellista, sinulla tulee olemaan mukavat työkaverit, hyvä ja välittävä esimies ja hyvät kehittymismahdollisuudet. Kilpailukykyisen palkan lisäksi saat muitakin hyviä henkilöstöetuja kuten tulosbonuksen ja alennuksia tuotteistamme ja esimerkiksi pääsyn henkilöstö outlet-kauppaamme tekniikkaostoksille! Olemme tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista. Linkin takaa voit lukea Elisasta ja meistä elisalaisista. Ja somessa voit seurata arkeamme esimerkiksi Instagramissa, #elisalainen.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa heti!

Lisätietoja voit kysellä Pekalta (pekka.konttinen@elisa.fi tai 050 506 5794).