(Poistunut julkaisusta)

Solution Specialist, kokoaikainen, Neste Oyj
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2019

Oletko energinen asioiden selvittelijä? Löytyykö sinulta luonnetta ratkoa uusia haasteita ja intoa saada hommat hoidettua? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Solution Specialist!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Neste Oyj:lle, kahta oma-aloitteista Solution Specialistia kuuden kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle.

Solution Specialistina työskentelet osana projektitiimiä, jonka tavoitteena on työstää järjestelmien kokonaisuudesta toimiva ja yhtenäinen. Tehtäviisi kuuluu esimerkiksi SAP:ssa olevien virhelistojen selvitystyötä sekä eri järjestelmissä tehtävää operatiivista työtä. Tavoitteenasi on etsiä tietoa ja löytää syy, miksi tosite on joutunut virhelistalle sekä kuinka sen voi ratkaista. Olet aktiivisesti yhteydessä konsultteihin ja asiantuntijoihin, jotka tukevat sinua selvitystyössä eteenpäin. Tehtävä alkaa kattavalla perehdytyksellä tehtäviin sekä SAP:in käyttöön. Saatuasi tehtävät haltuun sinun on mahdollista osallistua toiminnan kehittämiseen sekä testaukseen. Lisäksi saat työparin, joka aloittaa kanssasi samaan aikaan.

Me uskomme, että jokaisen sukupolven velvollisuus on jättää lapsilleen elinvoimaisempi maapallo. Siksi tavoitteenamme on luoda vastuullisia vaihtoehtoja joka päivä. Vaihtoehtoja, jotka mahdollistavat kestävämmän ja vähemmän luonnonvaroja kuluttavan elämäntavan.

Meitä nesteläisiä on Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa yhteensä noin 5 000. Meillä on jatkuvaa kehittämisen intoa. Uskomme ihmisiin, jotka löytävät uusia tapoja tehdä asioita ja ovat joukkuepelaajia - henkilöitä, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat osa ammattitaitoa. Arvostamme jokaista yksilöä. Tule tekemään merkityksellistä työtä eteenpäinkatsovassa työyhteisössä! Lisätietoja yrityksestä: https://www.neste.com/fi

Pääasialliset tehtävät

 • Järjestelmissä tehtävä operatiivinen työ
 • Toimit tiiviissä yhteistyössä eri konsulttien ja asiantuntijoiden kanssa
 • Kokemuksesi karttuessa pääset myös osallistumaan kehitystyöhön

Odotamme sinulta

 • Soveltuvaa koulutusta esim. tradenomi sekä kokemusta toimistotehtävistä
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa
 • Proaktiivista ja energistä työotetta
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä ongelmanratkaisutaitoja

Tarjoamme sinulle (mahdollisuuden)

 • Työn vastuullisessa ja arvostetussa suomalaisessa yrityksessä
 • Mahdollisuuden päästä kehittämään osaamistasi osana mahtavaa sekä ammattitaitoista tiimiä
 • Kattavan perehdytyksen
 • Merkitykselliset ja mielenkiintoiset työtehtävät
 • Kansainvälisen työympäristön
 • Reilun ja avoimen työyhteisön 

 

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 4.6.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Manager Wilma Vilen (wilma.vilen@studentwork.com, 0409402670).

 

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.