(Poistunut julkaisusta)

Solution Sales Manager
Schneider Electric

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuutta ja varmistamassa energian saatavuutta kaikille kestävällä tavalla? Me Schneider Electricillä motivoidumme juuri tästä ja kannustamme työntekijöitämme kehittämään ja tarjoamaan ratkaisuja, jotka palvelevat asiakkaittemme tarpeita parhaiten. Asiantuntijanamme olet avainasemassa, sillä olet kasvomme asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme suuntaan.

Haemme Schneider Electricille SOLUTION SALES MANAGERIA Power Systems -liiketoimintayksikköön vastaamaan nimettyjen asiakkuuksien hoitamisesta ja sähkönjakeluratkaisujen myynnistä.

Tehtävässä toimit itsenäisesti asiakasrajapinnassa urakoitsijoiden, sähköjakeluyhtiöiden ja muiden yritysasiakkaiden kanssa. Ymmärrät asiakastarpeita laajasti, erityisesti sähköjakelutarpeiden osalta; luot myyntisuunnitelmia ja osallistut aktiivisesti käytännön myyntiaktiviteetteihin. Katsot vahvasti eteenpäin ja vastaat asiakkaidemme tarpeisiin rakentamalla heitä parhaiten palvelevan kokonaisuuden Schneider Electricin palveluista, tuotteista ja ratkaisuista.

Tehtävässä menestymisen edellytyksiä:

  • aiempi näyttö menestyksekkäästä myyntityöstä
  • ymmärrys sähkötekniikasta (etenkin keskijännite), arvostamme erityisesti osaamista sähkönjakelun laitteista, automaatiosta sekä järjestelmistä esim. SCADA 
  • kyky käsitellä laajoja kokonaisuuksia ja halua oppia uutta
  • ongelmaratkaisukyky
  • omatoimisuus, suunnitelmallisuus ja tuloshakuinen työskentelyote
  • sujuva suomen ja englannin kielen taito sekä hyvät vuorovaikutustaidot
  • kokemus Salesforcen käytöstä katsotaan eduksi

Arvostamme positiivista asennetta ja energisyyttä, asiakaslähtöisyyttä sekä halua voittaa ja kotiuttaa kauppoja menestyksekkäästi. Mikäli lisäksi työskentelet tavoitteellisesti, motivoidut mielenkiintoisista haasteista ja olet valmis työskentelemään saavuttaaksesi vielä enemmän, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö. Toimipisteesi voi olla Espoo, Turku, Tampere tai Vaasa. Tehtävä edellyttää matkustamista Suomessa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen työtehtävän, energisessä ja asiantuntevassa tiimissä alan johtavassa kansainvälisessä yrityksessä. Sinulla on myös mahdollisuus syventää ja laajentaa osaamistasi koulutuksilla sekä kansainvälisessä asiantuntijaverkostossa. Onnistumisten ja kehitystoiveittesi myötä sinulla on mahdollisuus kasvaa yrityksen sisällä yhä vaativampiin tehtäviin ja saada vastuullesi uusia mielenkiintoisia haasteita.

Schneider Electriclllä on johtava tarjoama sähkönjakelun laitteissa, automaatiossa ja tietojärjestelmissä. Asiakaskuntamme koostuu sähkönjakeluyhtiöistä, teollisuusyrityksistä, urakoitsijoista ja kone- ja laiteratkaisujen toimittajista.

Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakemus CV:n kera 8.3.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Keto, Sales Director - Power Systems p. 050 572 5799.