(Poistunut julkaisusta)

Solution Sales Manager
Enfo Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2019

Haemme digitaalisten palveluiden pariin sinua

SOLUTION SALES MANAGER

Tässä vaiheessa työuraasi haluat hyödyntää myyntisalkussasi jo olevaa digitaalisten palveluiden tarjoomaa ja syventää pilviosaamistasi. Sinua virkistäisi myös uusi työyhteisö, jossa ammattitaitoasi tarvitaan ja hyödynnetään. Haluat työskennellä kasvuorganisaatiossa, joka kykenee tarjoamaan uskottavat resurssit onnistumiseen.

MISTÄ ON KYSE

Lisäämme Enfon myyntikierroksia palkkaamalla uuden Solution Sales Managerin osaavan ja rennon tiimimme Kuopion edustajaksi.

Ratkaisumyyjän tehtävään tuleva henkilö vastaa oman tarjooma-alueensa pelinavauksista uusiin asiakkaisiin ja kasvattaa nykyasiakkuuksia ristiinmyynnillä. Hänellä voi olla myös nykyasiakasvastuita. Ratkaisumyyjällämme on todennäköisesti näkemystä pilvipalveluista, palvelutransformaatioista tai digitaalisista liiketoimintaratkaisuista.

Ratkaisumyyjä vastaa Kuopion alueen lisäksi Keski- ja Pohjois-Suomen myynnistä, minkä myötä matkatyöpäiviä kertyy 2-4 päivää kuukaudessa. Tehtävässä korostuu yhteistyön koordinointi, tarjoustyöskentelyn hallinta, suullinen ja kirjallinen kommunikointi, oman työn johtaminen ja seuranta. Liiketoimintayksiköidemme monipuoliset asiantuntijat tukevat myyntiä aidossa yhteistyössä. Palkkiomallimme tukee myyjien yhteistyötä asiakkaiden äärellä. Päivittäisinä työkielinä ovat suomi ja konsernikielemme englanti.

MILTÄ ONNISTUMINEN NÄYTTÄÄ

Ratkaisumyyjän vuosimyyntibudjetti liikkuu miljoonissa euroissa. Tavoitteeseen pääsemiseen tarvitaan 3-12 sopimusta. Nykyasiakkaissa Enfolla on luotettava maine ja uusissa avauksissa olemme kova haastaja, jonka kyvykkyydet jopa yllättävät.

Myyjien onnistumisen tukena ovat:

 • Kokenut, notkea ja hyvähenkinen myyntitiimi
 • Liiketoimintojen presales-resurssit ja kollegat
 • Arvokkaat toimitusreferenssit suomalaisista ja pohjoismaisista yrityksistä. Lue näistä lisää: https://www.enfo.fi/caset
 • Liidejä tukeva markkinointi sekä Salesforce CRM

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMISEN AVAIMET

Perehdytyksen jälkeen, ensimmäisen 1,5 kk aikana olet:

 • Saanut vuosimyyntisuunnitelmasi valmiiksi ja kartoittanut itsellesi 30 potentiaalisen myyntimahdollisuuden listan sinulle osoitetulta segmentiltä

Ensimmäisten 3 kuukauden aikana olet:

 • Päässyt keskimäärin kolmen viikottaisin myyntikäynnin vauhtiin ja olet tehnyt ja esitellyt ensimmäisen tarjouksesi
 • Saanut yhteistyökykyisen, aikaansaavan ja innostavan työkaverin maineen
 • Pipelinesi ja myyntifunnelisi pysyy ajantasalla Salesforce CRM:ssä

Puoli vuotta työsuhteesi alkamisesta olet saanut ensimmäiset sopimuksesi ja ensimmäisen vuotesi päättyessä olet saavuttanut vuosimyyntibudjetistasi vähintään 50%.

TUNNISTATKO ITSESI TÄSTÄ?

 • Olet tehnyt vähintään muutamia vuosia asiakaskeskeistä B2B-ratkaisumyyntiä ja oppinut suunnitelmallisen myyntityön mallin
 • Napakka tarjoustyöskentely on sinulla verissä (bid management)
 • Olet suvereeni verkostoituja niin asiakasmaastossa kuin sisäisestikin
 • Asiakkuuden kapellimestarin rooli on sinulle luontainen ja strategisen ja taktisen tason ohjausryhmätyöskentely luonnistuu. Olet asiakkaillesi läsnä.
 • Rakastat tavoitteiden saavuttamista, mutta työssä kilpailet tiimin jäsenenä muita yrityksiä vastaan
 • Kirjoitat, puhut ja esiinnyt sujuvasti suomen ja englannin kielellä
 • Sinulla on tulokselliset neuvottelutaidot, joilla selviät niin myyntitilanteissa kuin sopimuksen aikaisissa tulkintatilanteissakin
 • Teet vastuullista kauppaa ja ymmärrät sopimustekniikkaa ja riskienhallintaa

MITÄ TARJOAMME SINULLE

Meillä pääset työyhteisöön ja rooliin, jossa asiantuntemustasi arvostetaan ja työlläsi on näkyvä vaikutus. Mahdollistamme työn ja yksityiselämän sujuvan yhteispelin joustamalla molempiin suuntiin. Tarjoamme sinulle uskottavat resurssit onnistumiseen, tukea työhyvinvointiin ja kouluttautumiseen, uramahdollisuudet talon sisällä sekä työyhteisön, joka kannustaa tiedon jakamiseen ja avoimuuteen. Myyjänä rooli edellyttää mahdollisuutta itsenäiseen liikkumiseen, minkä vuoksi myös autoetu on neuvoteltavissa.

TYÖHAKEMUKSESTASI HALUAISIMME LUKEA

Kuvausta työskentelytyylistäsi sekä pari esimerkkiä myyntiprojekteista, joista olet todella ylpeä.

Valintapäätökseemme tulevat vaikuttamaan edellytyksesi tehdä piviratkaisuiden ratkaisumyyntiä, vuorovaikutustyylisi sekä asenteesi, jossa korostuvat toisten kunnioittaminen, joustavuus, vastuunkantaminen ja jatkuva kehittyminen.

HAKUOHJEET

Kuulostaako tämä sinun tulevalta rooliltasi? Aloita haku rekrytointijärjestelmämme kautta. Hae viimeistään 6.10.2019 ja kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastattelun muodossa.

Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa mielellään Sanna Mari Alppivuori (SVP Sales Finland) numerossa +358 50 444 6995 tai sähköpostitse sannamari.alppivuori@enfo.fi. Varmimmin tavoitat hänet tiistaina 24.9. klo 15-16 tai tiistaina 1.10. klo 15-16.