(Poistunut julkaisusta)

SOLUTION SALES MANAGER
Schneider Electric Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019

Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuutta ja varmistamassa energian saatavuutta kaikille kestävällä tavalla? Me Schneider Electricillä motivoidumme juuri tästä ja kannustamme työntekijöitämme kehittämään ja tarjoamaan ratkaisuja, jotka palvelevat asiakkaittemme tarpeita parhaiten. Asiantuntijanamme olet avainasemassa, sillä olet kasvomme asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme suuntaan.

Haemme Schneider Electricille SOLUTION SALES MANAGERIA Power Systems -liiketoimintayksikköön vastaamaan nimettyjen asiakkuuksien kehittämisestä ja uusien asiakkuuksien hankkimisesta.

Tehtävässä toimit itsenäisesti asiakasrajapinnassa urakoitsijoiden, sähköjakeluyhtiöiden ja muiden yritysasiakkaiden kanssa. Ymmärrät asiakastarpeita, luot myyntisuunnitelmia ja osallistut aktiivisesti käytännön myyntiaktiviteetteihin. Katsot vahvasti eteenpäin ja vastaat asiakkaidemme tarpeisiin rakentamalla heitä parhaiten palvelevan kokonaisuuden Schneider Electricin palveluista, tuotteista ja ratkaisuista.

Tehtävässä menestymisen edellytyksiä:

  • aiempi näyttö menestyksekkäästä myyntityöstä
  • ymmärrys sähkötekniikasta (etenkin keskijännite), arvostamme erityisesti osaamista sähkönjakelun laitteista, automaatiosta sekä järjestelmistä esim. SCADA
  • kyky käsitellä laajoja kokonaisuuksia ja halua oppia uutta
  • omatoimisuus, suunnitelmallisuus ja tuloshakuinen työskentelyote
  • sujuva suomen ja englannin kielen taito sekä hyvät vuorovaikutustaidot
  • kokemus Salesforcen käytöstä katsotaan eduksi

Arvostamme positiivista asennetta ja energisyyttä, asiakaslähtöisyyttä sekä halua voittaa ja kotiuttaa kauppoja menestyksekkäästi. Mikäli lisäksi työskentelet tavoitteellisesti, motivoidut mielenkiintoisista haasteista ja olet valmis työskentelemään saavuttaaksesi vielä enemmän, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen työtehtävän, energisessä ja asiantuntevassa tiimissä alan johtavassa kansainvälisessä yrityksessä. Sinulla on myös mahdollisuus syventää ja laajentaa osaamistasi koulutuksilla sekä kansainvälisessä asiantuntijaverkostossa. Onnistumisten ja kehitystoiveittesi myötä sinulla on mahdollisuus kasvaa yrityksen sisällä yhä vaativampiin tehtäviin ja saada vastuullesi uusia mielenkiintoisia haasteita.

Schneider Electriclllä on johtava tarjoama sähkönjakelun laitteissa, automaatiossa ja tietojärjestelmissä. Asiakaskuntamme koostuu sähkönjakeluyhtiöistä, teollisuusyrityksistä, urakoitsijoista ja kone- ja laiteratkaisujen toimittajista.

Tehtävä edellyttää matkustamista Suomessa.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Kari Lilja, Target Headhunting Oy, puhelin 0400 311 675, sähköposti: kari.lilja@targetheadhunting.fi.

Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveen kera alla olevan linkin kautta: https://targetheadhunting.rekrytointi.com/paikat/index.php?jid=255&key=&o=A_RJ&rspvt=w7pwjt76kg000c0co0cocww0gwo0sc