(Poistunut julkaisusta)

Solution Sales Manager
Schneider Electric

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuutta ja varmistamassa energian saatavuutta kaikille kestävällä tavalla? Me Schneider Electricillä motivoidumme juuri tästä ja kannustamme työntekijöitämme kehittämään ja tarjoamaan ratkaisuja, jotka palvelevat asiakkaittemme tarpeita parhaiten. Myynnin asiantuntijanamme olet avainasemassa, sillä olet kasvomme asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme suuntaan.

Haemme nyt kokeneita myynnin ja asiakastyön ammattilaisia Solution Sales Manager–tehtäviin.

Solution Sales Managerina olet osa innovatiivista kiinteistöratkaisujen tiimiä ja teet tiivistä yhteistyötä yrityksemme kaikkien liiketoimintayksiköiden kanssa. Toimit itsenäisesti asiakasrajapinnassa ja vastuullesi kuuluvat nimetyt asiakkuudet, sovittujen uusasiakkuuksien kehittäminen sekä vaativien suurhankkeiden myynnin koordinointi yhdessä kollegoittesi kanssa.

Olet tuloshakuinen ja omaat hyvät yhteistyö- ja neuvottelutaidot. Olet kiinnostunut digitalisaation tuomista mahdollisuuksista liiketoiminnassa ja osaat hyödyntää näitä taitoja myös omassa työssäsi. Arvostamme, jos sinulla on

Tehtävässä menestymisen edellytyksiä:

  • Tehtävään soveltuva koulutustausta
  • Vähintään 5 vuoden työkokemus hyvillä referensseillä
  • Asiakaskeskeisyys ja kyky käsitellä laajoja kokonaisuuksia
  • Aktiivinen ja tuloshakuinen työskentelytapa
  • Rakennus- ja kiinteistöalan tuntemus sekä perustietämys kiinteistöteknisistä ratkaisuista (esim. rakennusautomaatio, palo- ja turvajärjestelmät)
  • Hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen työtehtävän asiantuntevassa tiimissä ja alan johtavassa kansainvälisessä yrityksessä. Sinulla on mahdollisuus syventää ja laajentaa osaamistasi asiantuntijaverkostossa sekä koulutuksin. Onnistumisten ja kehitystoiveittesi myötä sinulla on mahdollisuus saada uusia haasteita ja kasvaa yrityksen sisällä yhä vaativampiin tehtäviin. Toimipisteesi on Oulu tai Turku. Työ edellyttää kykyä ja valmiutta matkustamiseen.                 

Kiinostuitko? Täytä sähköinen hakemuksesi CV:n kera 21.01.2019 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Kari Liukko, Head of Sales, Ecobuildings arkipäivisin klo 16-18 p. 040- 8429496.