(Poistunut julkaisusta)

SOLUTION SALES MANAGER
Rittal Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018

Tule osaksi reipasta työyhteisöämme! Vastuullasi on laadukas ja tuloksellinen myynti sekä uusasiakashankinta Suomessa.

Rittal Oy etsii tavoitteellista ja kunnianhimoista  Solution Sales Manageria

Tiimi ja työyhteisö tukevat menestystäsi. Yritys on johtava toimija alallaan ja luotettavuus, nopeus sekä vastuullisuus ovat tärkeitä arvojamme. Tehtäväkenttääsi  kuuluu asiakaskohtaisesti räätälöityjen konesali- ja IT-ratkaisujen myynti sekä uusasiakashankinta. Vastaat asiakastapaamisten järjestelystä ja olet valmis edustamaan erilaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa. Jotta pääset mahdollisimman nopeasti kiinni tekemiseen, saat aktiivisia asiakkuuksia hoidettavaksesi sekä täyden tuen sidosryhmiltäsi.

Sinulla on energinen työskentelyote, kokemusta myynnin tehtävistä ja näyttöä onnistumisista. Motivoidut asiakastyöstä ja tuloksellisesta myynnistä. Ymmärrät konesalimaailmaa ja IT-puolen ratkaisut ovat arkipäivää. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitojasi sekä alan tuntemusta. Puhut ja kirjoitat suomen lisäksi sujuvasti englantia.

 

Tarjoamme osaavan ja innostuneen työyhteisön sekä kilpailukykyisen palkan etuineen. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja olla mukana luomassa uusia aluevaltauksia. Työpaikka sijaitsee Vantaalla ja myyntialueena toimii lähinnä pääkaupunkiseutu, mutta työ edellyttää jonkin verran matkustelua Suomessa ja myös ulkomailla.

 

Lisätietoja tehtävästä antavat Mercuri Urvalin konsultit Maria Takala, puh. 050 486 0237 ja Heimo Halonen puh. 040 706 3635. Jätä hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja CV:si osoitteessa www.mercuriurval.fi viimeistään 30.10.2018. Löydät tehtävän viitenumerolla FI- 13216.