(Poistunut julkaisusta)

Solution Sales Manager
Telia Finland Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2018

Olen Risto Pätsi ja vastaan Telian verkottamisratkaisujen ratkaisumyyntitiimistä. Haen joukkoomme asiakaslähtöistä ja innovatiivista kiinteistöjen IoT-ratkaisumyyjää tukemaan asiakkaidemme liiketoimintaa nykyaikaisten palvelujen ja teknologioiden avulla.

Seuraava mahdollisuutesi?

Kiinteistöjen hallinnan digitalisoitumisen myötä asiakkaiden kiinnostus erityyppisiä kiinteistöjen IoT -ratkaisuja kohtaan on kasvamassa. Alan murros ja älykkyyden lisääntyminen kiinteistöalalla avaa toimialalla uusia kiinnostavia mahdollisuuksia asiakkaille, sekä alan palveluntarjoajille. Telialla on pitkäaikainen kokemus tällä alueella.

Tässä roolissa pääset ratkomaan asiakastarpeita kehittyvillä palveluratkaisuilla sekä tuomaan asiakkaita ja asiakasnäkemyksiä mukaan uusien palvelujen kehittämiseen ja muotoiluun.

Kuka sinä olet?

Sinulla on erinomaiset sosiaaliset taidot sekä pitkäjänteinen ja tavoitehakuinen työskentelytapa. Haastat perinteisiä toimintatapoja. Sinulla on ammattimainen ja tulosta tuottava tapa löytää asiakkaan kanssa yhteinen sävel. Tehtävänäsi on ymmärtää asiakkaiden liiketoimintaa ja tuoda ratkaisuja heidän tarpeisiinsa. Olet itseohjautuva tiimipeluri ja vastaat sinulle asetetuista tavoitteista.

Osaamisesi ja kokemuksesi

  • Suhtaudut intohimoisesti asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseen ja sinulla on useamman vuoden kokemus tuloksellisesta asiakastyöstä.
  • Haluat syventyä asiakkaiden liiketoimintaan ja niiden haasteisiin.
  • Hallitset suomen ja englannin kielen niin kirjallisesti, että suullisesti.
  • Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen tai kaupallinen koulutus.

Kokemus kansainvälisestä toiminnasta ja ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi. Arvostamme lisäksi kokemusta alan toimintakentästä, palveluntarjoajista ja ratkaisuista.

Mitä voit odottaa?

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä tekemään näkemyksellistä myyntityötä. Työssäsi haet proaktiivisesti uusia mahdollisuuksia ja johdat myyntihankkeita itsenäisesti. Tavoitteemme ovat korkealla, mutta samalla tarjoamme vapautta ja mahdollisuutta olla luomassa jotain uutta. Vankalla kokemuksellasi sekä ratkaisukeskeisellä ja ihmisläheisellä otteellasi sinulla on loistavat mahdollisuudet vaikuttaa osaltasi matkamme suuntaan.

Innostuitko?

Mikäli ylläoleva kuvaus herätti kiinnostuksesi ja haluat osaksi matkaamme, ilmoita itsestäsi tehtävään kohdistetulla hakemuksella viimeistään maanantaina 3.9.2018. Hakulomakkeen löydät urasivuiltamme: telia.fi/career.

Jos haluat tietää lisää roolista, tiimistä tai meillä työskentelystä, voit soittaa minulle numeroon 0400 647 939 tai ottaa yhteyttä sähköpostitse risto.patsi@teliacompany.com.

Welcome to Telia – Home to your next big opportunity!

Olemme Telia, New Generation Telco. Meillä on tärkeä tehtävä – tuoda maailma lähemmäksi ihmistä. Tarjoamme ihmisille innovatiivisia, helppoja ja tehokkaita tapoja kommunikoida keskenään missä päin maailmaa tahansa. Verkot ja muut operaattoripalvelut ovat edelleen ydinosaamistamme, mutta lisäksi olemme digitaalisen liiketoiminnan edelläkävijä toimintaamme lähellä olevilla alueilla, kuten IoT, datakeskus, älykäs liikenne tai koti sekä digitaalinen tunnistautuminen. Inspiroidu New Generation Telco -matkastamme ja löydä uusi yhteys kanssamme!