(Poistunut julkaisusta)

Solution Sales Manager
Nebula Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2018

Haemme nyt ratkaisukonsulttia/myyjää Tampereelle ja Ouluun.

Ratkaisumyyjänä tai -konsulttina määrittelet kokonaisvaltaisia ict-palveluratkaisuja Nebulan ja Telia-konsernin korkealuokkaisesta palveluportfoliosta. Muodostamissasi palveluratkaisuissa hyödynnät pilvipalveluita ja tunnetkin jo hyvin erilaisia pilvipalveluteknologioita. Pilviratkaisujen lisäksi tunnet monipuolisesti yrityksen tarvitsemia ict-ratkaisuja ja räätälöit niistä kulloiseenkin tarpeeseen sopivan ratkaisun. Pystyt kommunikoimaan muodostamiesi palveluratkaisujen sisällön ja niiden asiakkaalle tuomat edut luontevasti niin tekniselle henkilökunnalle kuin yrityksen johdolle.

Työssäsi toimit asiakkaiden lisäksi tiiviissä yhteistyössä mm. Telia-konsernin myyjien, teknisten arkkitehtien ja projektipäälliköiden kanssa. Määrität palveluratkaisujen lisäksi palvelun asiakashinnat, olet mukana sopimusneuvotteluissa ja pystyt tarvittaessa myös itsenäiseen sopimustyöskentelyyn. Asiakkaan näkökulmasta olet luottohenkilö, joka ymmärtää asiakaan tarpeet ja tarjoat tarpeita vastaavia kustannustehokkaita huippuluokan palveluja. Pääset hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi yhdessä Suomen mielenkiintoisimmista it-alan yrityksistä.

Vastuullesi kuuluvat

  • itsenäinen asiakashankinta
  • asiakastarpeen kartoittaminen ja ymmärtäminen
  • ratkaisusuunnittelu sisältäen ratkaisun hinnoittelun
  • sopimusneuvottelut
  • projektitoimituksen varmistaminen

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on aiempaa kokemusta it-kokonaisulkoistuksista ja olet toiminut ulkoistusliiketoiminnan piirissä joko myyjänä, presales-tehtävissä tai muissa vastaavissa rooleissa. Sinulla on laaja ja monipuolinen näkemys erilaisista teknologioista, ”can-do” asennetta ja pidät uuden opiskelua tärkeänä. Työskentelet itsenäisesti ja olet valmis kantamaan vastuuta.

Emme oleta, että olet teknologien syväosaaja kaikilla mainituilla osa-alueilla. Toivomme, että sinulla on laaja-alaista näkemystä moderneista ict-palveluratkaisuista sekä halukkuutta oppia uutta. Me tuemme osaamistasi niillä osa-alueilla mitkä vaativat vielä kehittymistä.

Tarjoamme sinulle työn vaativuutta vastaavan palkan, onnistumisista palkitsevan bonusmallin, joustavan tavan työskennellä, viihtyisän ja nuorekkaan työilmapiirin, mielenkiintoisia haasteita sekä huikeat mahdollisuudet kehittyä ammatillisesti. Tehtävien suorittamista varten tarjoamme parhaat työvälineet sekä koulutusta tukemaan kehittymistä ja osaamista. Edellisten lisäksi tarjoamme myös erinomaiset työsuhde-edut sisältäen lähes kaiken kattavan työterveyshuollon, vakuutukset ympäri vuorokauden sekä liikunta- ja lounasedut.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 15.4.2018 mennessä. Paikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa Ville Lehtinen, ville.lehtinen@nebula.fi.