(Poistunut julkaisusta)

Solution Sales Manager, Data Center
Schneider Electric

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2019

Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuutta ja varmistamassa energian saatavuutta kaikille kestävällä tavalla? Me Schneider Electricillä motivoidumme juuri tästä ja kannustamme työntekijöitämme kehittämään ja tarjoamaan ratkaisuja, jotka palvelevat asiakkaittemme tarpeita parhaiten. Asiantuntijanamme olet avainasemassa, sillä olet kasvomme asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme suuntaan.

Haemme Schneider Electricin Secure Power -liiketoimintayksikköön myynnin ammattilaista Solution Sales Manager, Data Center -tehtävään.

Sales Managerin tehtävässä toimit itsenäisesti asiakasrajapinnassa ja vastuullesi kuuluvat jo olemassa olevien asiakkuuksien kehittäminen sekä uusien asiakkuuksien hankkiminen. Vastuullasi on laajojen konesaliratkaisujen ja huoltosopimusten myynti. Toimenkuvaasi kuuluu myös digitaalisten palvelujen (EcoStruxure) lanseeraaminen markkinaan.

Katsot vahvasti eteenpäin ja vastaat asiakkaidemme tarpeisiin rakentamalla heitä parhaiten palvelevan kokonaisuuden Schneider Electricin palveluista, tuotteista ja ratkaisuista. Toimit tiiviissä yhteistyössä Secure Power myyntitiimin, Industry-, Energy- ja Partner- liiketoimintayksiköiden kanssa.

Tehtävässä menestymisen edellytyksiä:

  • Soveltuva tekninen koulutustausta, esim. sähkö- ja automaatiotekniikan insinööri
  • Teknistä asiantuntijuutta (jäähdytyslaitteet, laitekaapit, sähkönjakeluratkaisut, varavirta)
  • Aiempaa näyttöä menestyksekkäästä myyntityöstä
  • Kykyä käsitellä laajoja kokonaisuuksia
  • Omatoimisuutta, suunnitelmallisuutta ja tuloshakuista työskentelyotetta
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja

Arvostamme positiivista asennetta, energisyyttä ja asiakaslähtöisyyttä sekä halua voittaa ja kotiuttaa kauppoja menestyksekkäästi. Toimipisteesi on Espoo mutta työ edellyttää matkustamista koko Suomen alueella.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän, mukavassa ja asiantuntevassa tiimissä alan johtavassa kansainvälisessä yrityksessä. Myynnillisen menestyksen tueksi tarjoamme sinulle laajan sisäisen tukiverkoston ja mahdollisuuden osallistua koulutuksiin. Onnistumisten ja kehitystoiveittesi myötä sinulla on mahdollisuus kasvaa yrityksen sisällä yhä vaativampiin tehtäviin ja saada vastuullesi uusia mielenkiintoisia haasteita.

Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakemuksesi CV:n kera 19.01.2020 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Satu Merenheimo p. 050 5650 500

Tutustu Schneiderilaisten uratarinoihin