(Poistunut julkaisusta)

Solution Sales Manager, Communications Solutions
Telia Finland Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.6.2018

Innovatiivisia ratkaisumyyjiä viestintäratkaisujen myyntiin!

Haemme nyt joukkoomme asiakaslähtöisiä ja innovatiivisia viestintäratkaisujen myyjiä tukemaan asiakkaitamme uusien teknologioiden hyödyntämisessä omassa liiketoiminnassaan.

Seuraava mahdollisuutesi?

Asiakkaamme kaipaavat meiltä näkemystä siitä, mihin maailma on kehittymässä. He haluavat tietää, mitkä ovat oikeita valintoja esimerkiksi monikanavaisen asiakaspalvelun kehittämisessä. Tämä asiakkaiden kaipaama näkemys syntyy ihmisistä - heidän osaamisestaan, kokemuksestaan ja kyvystä tunnistaa asiakkaan tarpeet ja edistää rohkeasti uusia oivaltavia ratkaisuja, jotka tuottavat tavoiteltua lisäarvoa.

Kuka sinä olet?

Sinulla on asennetta sekä erinomaiset sosiaaliset taidot. Sytyt sykähdyttävien asiakaskokemusten luomisesta! Haastat perinteisiä tapoja toimia, ja sinulla on ammattimainen tulosta tuottava ja tapa löytää asiakkaan kanssa yhteinen sävel. Olet energinen henkilö, jonka kanssa tehdään mielellään töitä, koska saat asioita tapahtumaan.

Osaamisesi ja kokemuksesi

  • Suhtaudut intohimoisesti asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseen. Sinulla on useamman vuoden kokemus tuloksellisesta asiakastyöstä.
  • Sinulla on hyvä ymmärrys ICT-teknologioiden uusimmista trendeistä ja niiden tuomista mahdollisuuksista, erityisesti viestintä- ja asiakaspalveluratkaisujen alueella.
  • Pystyt osoittamaan näkemyksesi hyödyllisyyden ja toteutettavuuden sekä esittämään ja perustelemaan sen selkeästi ja vakuuttavasti isonkin yleisön edessä.
  • Sinulla on sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito etkä säikähdä kansainvälistä toimintaympäristöä.
  • Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen tai kaupallinen korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkinto.

Mitä voit odottaa?

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä tekemään näkemyksellistä myyntityötä. Työssäsi haet proaktiivisesti uusia mahdollisuuksia ja johdat myyntihankkeita itsenäisesti. Tavoitteemme ovat korkealla, mutta samalla tarjoamme vapautta ja mahdollisuutta olla luomassa jotain uutta. Vankalla kokemuksellasi sekä ratkaisukeskeisellä ja ihmisläheisellä otteellasi sinulla on loistavat mahdollisuudet vaikuttaa osaltasi matkamme suuntaan.

Telia on kasvun paikka − kasvamme yrityksenä ja sinä kasvat ja kehityt ammattilaisena. Vastuu ja vapaus kulkevat meillä käsi kädessä. Jotta sinun on helppo yhdistää se tärkein eli vapaa-aikasi mutkattomasti työhön, tarjoamme sinulle työsuhde-etuja sekä modernit työvälineet, joiden avulla teet sekä työstä että arjestasi juhlaa, joustavasti. Me olemme tiimipelaajia ja tuemme toinen toisiamme saavuttaaksemme yhteisen tavoitteemme.

Innostuitko?

Jos haluat osaksi matkaamme, niin lähetä meille itsesi näköinen hakemus! Hakea voit nettisivujemme kautta telia.fi/career viimeistään 5.8.2018 mennessä.

Jos haluat tietää lisää roolista, tiimistä tai meillä työskentelystä, voit soittaa minulle 2.7. tai 4.7. klo 10-15 numeroon 040-555 1000 tai muina aikoina sähköpostitse markku.kulju@teliacompany.com.

Welcome to Telia – Home to your next big opportunity!

Olemme Telia, New Generation Telco. Meillä on tärkeä tehtävä – tuoda maailma lähemmäksi ihmistä. Tarjoamme ihmisille innovatiivisia, helppoja ja tehokkaita tapoja kommunikoida keskenään missä päin maailmaa tahansa. Verkot ja muut operaattoripalvelut ovat edelleen ydinosaamistamme, mutta lisäksi olemme digitaalisen liiketoiminnan edelläkävijä toimintaamme lähellä olevilla alueilla, kuten IoT, datakeskus, älykäs liikenne tai koti sekä digitaalinen tunnistautuminen. Inspiroidu New Generation Telco -matkastamme ja löydä uusi yhteys kanssamme!