Solution Owner, Digital Customer Experience
Planmeca Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2021

Etsimme Business Applications -tiimiimme myynnin ja markkinoinnin digitaalisten ratkaisujen omistajaa toimimaan näihin liittyvien kehityshankkeiden asiantuntijana ja projektipäällikkönä. 

SOLUTION OWNER, DIGITAL CUSTOMER EXPERIENCE

Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluvat digitaalisen markkinointialustan ja prosessien kehittäminen yhdessä liiketoiminnan yksiköiden kanssa. Vastaat järjestelmien omistajuudesta ja toimittajayhteistyöstä. Lisäksi vastaat järjestelmien hallinnasta ja ylläpidosta sekä pääkäyttäjän tehtävistä ja käyttäjätuesta hyvällä palvelutasolla. Toimit järjestelmiin liittyvien projektien vetovastuussa ja viet ne hallitusti maaliin yhteistyössä myynnin, markkinoinnin ja tietohallinnon sekä muiden sisäisten toimijoiden kanssa.

Tehtävässä työskentelet tietohallinnon yksikössä tehden tiivistä yhteistyötä jakelijoiden, maayhtiöiden edustajien ja muiden eri osastojen ammattilaisten kanssa. Tiimimme vastuulla on monien muiden lisäksi myös Salesforce-palvelukokonaisuuteen liittyvien tietojärjestelmien ylläpito, käyttäjätuki ja koulutus, järjestelmäkehitys sekä integroituminen muihin liiketoiminnan palvelukokonaisuuksiin (ERP, PLM).  

Sinulla on: 

• useamman vuoden kokemusta digitaaliseen markkinointiin ja/tai asiakaskokemuksen hallintaan liittyvien liiketoimintajärjestelmien parissa työskentelystä
• vankkaa osaamista sekä digitaalisen markkinoinnin järjestelmistä että toteutuksesta ja sisällön tuottamisen tai julkaisun prosesseista
• tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto
• aktiivinen ja ratkaisukeskeinen työskentelyote
• ketterä ajattelutapa ja hyvät yhteistyötaidot
• sujuva suomen ja englannin kielen taito

Tehtävässä on eduksi, jos tunnet entuudestaan Agile-menetelmiä ja sinulla on kokemusta CRM- tai julkaisu- ja verkkokauppajärjestelmien kehittämis- tai ylläpitotehtävistä. Työ saattaa pitää sisällään jonkin verran matkustamista.

Miksi Planmeca?

Meillä saat kehittää osaamistasi ja asiantuntijuuttasi hyvässä tiimissä alan uusimman teknologian parissa. Terveysteknologia on kovaa vauhtia kehittyvä ala, jolla voit olla varma, että rakennat kanssamme sekä hyvinvoinnin, lääketieteen että suomalaisen terveysteknologian tulevaisuutta. Planmeca on menestyvä perheyritys, joka tunnetaan ketteryydestään ja kyvystään viedä ideat käytäntöön tehokkaalla ja innovatiivisella otteella. Olemme kansainvälinen alan edelläkävijä ja uskomme olevamme tätä tulevaisuudessakin. Työmme on tärkeää, mikä ei kuitenkaan tarkoita, ettei sitä voi tehdä myös hymyssä suin. Tule kanssamme rakentamaan tulevaisuutta ja kehittymään kotimaisessa globaalissa yrityksessä! 

Lisätietoja tehtävästä antaa Päivi Ruohonen (Director, Business Applications) puhelimitse numerosta 020 7795 732  ma 24.5 klo 15-17, tai sähköpostitse osoitteesta paivi.ruohonen (a) planmeca.com.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 18.6.2021 oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot