(Poistunut julkaisusta)

Solution Manager
Atea

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2018

Atea hakee joukkoonsa Solution Manageria Metropolitan Accounts -yksikköön Vantaan toimipisteeseen.

Digitaalisuuden kasvattaminen on keskeisessä roolissa Workplace & Productivity tiimissä niin asiakaskokemuksen kuin johtamisen näkökulmasta, ja panoksellasi tulet vastamaan näiden palvelujen myynnin kasvattamisesta.

Ratkaisumyyjän vastuualueena on myydä Digital Workplace ratkaisuja nimetyille ja uusille asiakkaille sekä tukea Account Manager –myyntiä oman ratkaisualueen myyntihankkeissa. Toimit eri sidosryhmien kanssa, ja tehtävässä menestyminen edellyttää sitä, että pidät langat käsissäsi haastavissa ja hektisissäkin tilanteissa sekä toimit tiimihenkisesti.

Tehtävässä menestyminen vaatii, että sinulla on näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä sekä vaativien asiakashankkeiden läpiviennistä it-alalla. Kehität innolla digiosaamista eteenpäin ja ajattelutapasi henkii digitaalista edelläkävijyyttä. Toivomme sinulta hyvää myynnillistä ja perusteknillistä osaamista loppukäyttäjäpalveluista (esim. elinkaaripalvelut, mobiilipalvelut ja työasemapalvelut) sekä Microsoft-teknologiasta. Myös koulutustaustasi tukee tätä.

Tämän lisäksi odotamme, että

  • ymmärrät Microsoft-teknologioista ja pilvipohjaisista Microsoft ratkaisuista
  • olet vakuuttava esiintyjä, tiimipelaaja ja nautit myynnillisistä haasteista
  • sinulla on kokemusta it-myyntityöstä sekä osaamista konsultoinnin/projektimyynnistä
  • ymmärrät liiketoiminnasta kokonaisuudessaan ja kykenet johtamaan omaa toimintaasi numeroiden kautta.
  • kommunikoit taitavasti sekä suomen että englannin kielellä

Mitä tarjoamme?

Atealla pääset työskentelemään roolista riippumatta alan kärkihankkeiden ja huippuasiantuntijoiden parissa. Tarjoamme sinulle hyvät työsuhde-edut, modernit työvälineet sekä joustavan työilmapiirin, joiden avulla sinun on helppo yhdistää työ ja vapaa-aika mutkattomasti. Tukenasi sinulla on joukko Atean konsultteja ja ratkaisuarkkitehteja, kattava perehdytys ja kannustava työilmapiiri.

Heräsikö kiinnostus?

Jos koet sopivasi tähän työtehtävään, kuulemme sinusta mielellämme. Tämä rekrytointi suoritetaan yhteistyössä SalesOnly:n rekrytointikonsultti Mikko Törnin kanssa, ja jos kysymyksiä ilmenee ota yhteyttä Mikkoon 040 185 0303 tai rekrytointiassistenttiin Vilmaan 040 052 7548.

Jätä CV:si hakemuksineen ja palkkatoiveineen SalesOnlyn nettisivujen kautta mahdollisimman pian linkistä http://www.salesonly.fi/nykyiset-tyot/85-solution-manager/. Viimeinen hakupäivä on 15.7.