(Poistunut julkaisusta)

Solution Manager, Verkonhallinta
Digita Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018

Solution Manager, Verkonhallinta

ainutlaatuisten yhteyksien näköalapaikalle täydentämään tiimiämme ja osaamistamme

Saat erittäin mielenkiintoisen haasteen kehittää verkonhallintamme arkkitehtuuria ja sen järjestelmiä sekä tuottaa laadukkaita ja monipuolisia ratkaisuja verkonhallintamme analytiikan haasteisiin. Olet tiiviissä yhteistyössä muiden suunnittelijoiden sekä liiketoiminnan edustajien kanssa sekä mukana laitetoimittajayhteistyössä yhdessä hankinnan ammattilaisten kanssa. Asiantuntemustasi hyödynnetään soveltuvin osin myös Digitan palvelunkehitys projekteissa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää Sinulta esim. tietoliikenneinsinöörin tai tietotekniikan (diplomi-)insinöörin koulutusta ja vankkaa osaamista järjestelmien ja palveluiden käytettävyyksien suunnittelusta. Sinulla on kokemusta verkonhallintaan liittyvistä järjestelmistä ja protokollista, Windows- ja Linux-ympäristöistä sekä web-teknologioista. Tietämys groovyshell scripteistä ja sql-kielestä lasketaan eduksi samoin kuin kokemus ohjelmoinnista. Olet mielellään toiminut tietoverkkojen ja valvontajärjestelmien ylläpidon tehtävissä ja projekteissa. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja kommunikointitaidot niin suomeksi kuin englanniksi ja tuot luontevasti esiin ratkaisuja ongelmien sijaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja keskeisen roolin nopeasti kehittyvän teknologian parissa sekä mahdollisuuden kehittää omaa rooliasi eteenpäin! Toimipaikkasi on valvontasuunnitteluryhmä Pasilan Verkonhallintakeskuksessamme.

Lisätietoja tehtävästä antavat Digita Oy:ssä johtaja Pekka Mattila, p. 040 545 1309. Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 26.2.2018. rekrytointi@digita.fi