(Poistunut julkaisusta)

Solution Manager - Networks
Atea Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2020

Tiedätkö, mikä on uusinta uutta verkkoratkaisuissa tai voiko vanhempia kytkimiä tai reitittimiä päivittää? Tai kuinka rakennetaan tietoturvallinen verkkoarkkitehtuuri? Tässä vaiheessa sinun ei tarvitsekaan tietää. Riittää, että sinulla on muutaman vuoden kokemus myyntityöstä ja olet innokas oppimaan verkkoteknologioista lisää. Tule täydentämään meidän rentoa tiimiämme, jossa uskomme, että juuri sinä viihdyt. Tiimissämme yhdistyy rento huumori ja tavoitteellinen tekeminen. Tärkeintä on, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä ja saavat parasta palvelua, parhailla teknologioilla.

Toivomme sinulta:

  • Muutaman vuoden myyntikokemusta
  • Hyviä neuvottelutaitoja
  • Kykyä toimia itsenäisesti ja ryhmässä
  • Sujuvaa suomen ja englannin suullista ja kirjallista taitoa
  • Akateemista loppututkintoa (tai YAMK)
  • Ennen kaikkea positiivista asennetta

Sinun toimipisteesi on Vantaalla, mutta työ edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa sekä satunnaisesti ulkomailla. Saat hyvän perehdytyksen tehtävään ja koulutamme sinut verkkoteknologioiden osaajaksi. Atealla toimit yhteistyössä alan parhaiden ammattilaisten kanssa ja pääset oppimaan miten eri teknologioilla tuotetaan asiakkaille parhaat ratkaisut

Tervetuloa joukkoomme!

”Ratkaisumyyntitiimimme tukee pääkaupunkiseudun asiakkaita. Teet tiivistä yhteistyötä asiakasvastuullisten myyjiemme, konsulttiemme ja teknisten asiantuntijoidemme kanssa.

Tarjoamme sinulle aitiopaikan kasvavan ja nopeasti kehittyvän palvelutalon ratkaisumyyntitiimissä. Alueemme on vahvassa kasvussa ja kaipaamme uusia ja erilaisia näkemyksiä.

Atea on The Place to Be, sillä täällä on helppo toimia ja helppo muuttua. Meillä on matala organisaatio ja ketterää päätöksentekoa."

Mikäli haluat kuulla tehtävästä lisää, soita minulle numeroon 040 554 4991 tai laita sähköpostia osoitteeseen petteri.kauria(at)atea.fi.

Petteri Kauria, Head of Solution Sales, Metropolitan Accounts

 

Heräsikö kiinnostuksesi? Kerro meille lisää itsestäsi 31.3.2020 mennessä!