(Poistunut julkaisusta)

Solution Manager, Data & AI
Atea Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2021

Oletko utelias? Innostutko haasteista? Kiinnostaako sinua uppoutua asiakkaan liiketoiminnan tavoitteisiin ja tarpeisiin? Tiedostatko, että tiedon järkevämmällä ja tehokkaammalla hyödyntämisellä on suora vaikutus asiakkaan liiketoiminnan kehittämisen onnistumiseen? Teetkö hyvää yhteistyötä muiden kanssa tietäen, että yhdessä toimimalla saamme aikaan parempia ratkaisuja? Kestätkö ​​epävarmuutta, otatko sopivasti riskejä ja opitko nopeasti virheistäsi? Oletko valmis liittymään mielenkiintoiseen ja voimakkaasti kehittyvään tiimiin?

Ratkaisumyyjänä Atean Information Management -yksikössä sinä olet tiedonhallinnan ja tietojohtamisen ratkaisujen ja palveluiden asiantuntija. Herätät asiakkaissa uusia ideoita sekä uteliaisuuden myötä sparraat ja haastat erilaisilla vaihtoehdoilla. Edistät myyntiprosessia ja saavutat tavoitteesi auttamalla asiakkaita tunnistamaan liiketoiminnan tarpeet ja mahdollisuudet ja vastaamalla niihin oikeanlaisilla ratkaisuilla ja palveluilla.

Asiakkaidemme tarpeet ovat moninaiset tietojohtamisen kypsyyden kehittämisestä, sähköiseen asiointiin, data- ja integraatioalustoihin, IoT:n hyödyntämiseen liiketoimminnassa ja paljon muuhunkin. Kaiken ytimessä on datan rikastaminen ja jalostaminen koko elinkaaren ajan, jotta tiedosta tulee asiakkaan liiketoiminnan kehittämisen ja kasvun tukipilari. Kaikki lähtee asiakkaan tarpeen tunnistamisesta.

Toimit Atean jo laajassa asiakaskunnassa niin julkisen kuin yksityisen puolen asiakkuuksissa Suomessa. Löydät myös uusia asiakkuuksia tarpeiden kautta. Pääset laajentamaan verkostoasi myös Atea konsernin muiden maiden kanssa ja tuomaan parhaita oppeja sekä asiakasreferenssejä myyntityöhösi.

Vastuihisi kuuluu:

 • Asiakassuunnitelmien edistäminen yhdessä Customer Management -yksikön kanssa
 • Myyntiputken kasvattaminen ja edistäminen sopimukseen asti
 • Luoda ja ylläpitää suhteita asiakkaan teknisiin asiantuntijoihin, CxO ja liiketoiminnan päättäjiin
 • Tunnistaa asiakkaan tarpeita ja luoda innovatiivisia ratkaisuja ja palveluita asiakkaan kehityksen tiekartaksi liiketoiminnan näkökulmasta
 • Tunnistaa ja ehdottaa uusia tuotteistettavia tiedonhallinnan ratkaisuja ja palveluita
 • Työskennellä yhdessä muiden Atean liiketoimintayksiköiden kanssa tarjoamaan laajempia ratkaisukokonaisuuksia asiakkaan tarpeisiin
 • Kouluttautua tarvittaviin teknologioihin ratkaisujen tueksi
 • Toimia yhdessä ja koordinoida mahdollisia yhteistyökumppaneita ratkaisun luonnissa
 • Saavuttaa / ylittää asetetut tavoitteet

Toivomme, että sinulla on:

 • Konsultoiva lähestyminen asiakkaan tarpeiden tunnistamiseen
 • Uteliaisuus ja innostuneisuus kehittyä tiedonhallinnan moniosaajaksi
 • Näky teknologian mahdollisuuksista asiakkaan liiketoiminnan tueksi
 • Ymmärrystä teknologioista tai niiden käsitteistä (esim. Azure/AWS/GCP/IBM, RPA, MDM, API, BI, AI, ML)
 • B.Sc./M.Sc. koulutustausta tai toimialaosaaminen liiketoiminnan puolelta

Olet joko innokas vasta-aloittaja tai kokenut konkari, meillä pääset joka tapauksessa kehittymään, näyttämään kykysi ja kehittämään täysin uusia ratkaisuja ja palveluita asiakkaidemme liiketoiminnan hyödyksi. Työpaikka voi olla missä päin Suomea vain, mutta työ edellyttää jonkin verran matkustamista.

Jos haluat kuulla tehtävästä ja organisaatiosta lisää, minut tavoittaa numerosta 040 456 1227 tai laita postia osoitteeseen mikko.vesin(at)atea.fi.

Toivottavasti kiinnostuit! Odotan hakemustasi pikaisesti, viimeistään 8.2.2021 mennessä, mutta ole nopea, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä

 

 

Töissä Atealla Meillä Atealla on tekemisen meininki. Arvostamme osaajia, jotka haluavat kehittyä ja kehittää yhdessä kollegoiden ja asiakkaidemme kanssa. Meillä olet osa joukkuetta, jossa jokainen voi antaa parhaan panoksensa yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Meitä yhdistää se, että teemme asiat aina hyvin ja asiakkaamme positiivisesti yllättäen. Haluatko tietää lisää henkilöstöeduistamme ja kuulla, mitä atealaiset miettivät työstään? Tutustu meihin nettisivuillamme osoitteessa www.atea.fi/ura-ateassa.