(Poistunut julkaisusta)

Solution Lead, Offering
Nebula Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2018

Etsimme uutta tiiminjäsentä Nebulan Tarjooma- ja Presales-asiantuntijatiimiin Helsingin Pitäjänmäkeen. Tiimimme vastaa kaikkien palveluidemme kaupallistamisesta, myynnin tuesta ja kehittämisestä. Vastuullamme on myös jakaa tietoutta uusista teknologioista, toteutustavoista ja palveluista niin asiakkaille kuin sisäisille sidosryhmille ja rakentaa niistä asiakkaillemme parhaiten soveltuva ratkaisuja.

Nebulan konesaleista tuotetaan melkein joka viides suomalainen verkkopalvelu ja sadat suomalaiset yritykset ovat ulkoistaneet konesalitoimintansa meille. Asiakkaamme ovat kiinnostuneita esimerkiksi saatavuuden parantamisesta, skaalautuvuudesta tai konteista. Tässä roolissa tehtävänäsi on suunnitella heidän tarpeitaan tukevia ratkaisuja.

Vastuullesi kuuluvat

 • myynnin tekninen tuki
 • ratkaisujen suunnittelu asiakasprojekteissa
 • esitykset ja demot asiakastapahtumissa
 • teknisen osaamisen kehittäminen sisäisesti
 • myyntiorganisaation koulutukset ja
 • Nebulan palveluiden syväosaaminen.

Olet mukana tärkeimmissä asiakashankkeissa varmistamassa, että asiakas saa parhaan mahdollisen ratkaisun, joka vastaa asiakkaan tarpeeseen. Osaat myös viestiä sen tuomat edut. Ylläpidät teknistä osaamistasi ja nostat asiakastarpeita esille myös muulle organisaatiolle palveluiden kehittämisen näkökulmasta. Palat halusta kiertää puhumassa ja verkostoitumassa erilaisissa tapahtumissa, ja luoda myynnille uusia kontakteja. Jos haluat sekä sparrata asiakkaan teknisten vaikuttajien kanssa siitä, miten heidän arkkitehtuurejaan voisi kehittää, että tukea myyntiorganisaatiotamme tekemään asiakkaalle voittava ratkaisu, olet etsimämme henkilö.

Toivomme sinulta

 • konesaliteknologioiden tuntemusta (storage, virtualisointi, varmuuskopiointi, DR)
 • kiinnostusta ja osaamista pilvialustoihin liittyen (esim. AWS, Azure, OpenStack)
 • tietoliikenteen tuntemusta (verkotus, palomuurit, VPN)
 • kokemusta it-palveluiden tuottamisesta tai myymisestä
 • vastuunottokykyä asiakkaiden teknisten ratkaisujen suunnittelusta muiden sidosryhmien kanssa
 • hyviä esiintymis- ja viestintätaitoja asiakasrajapinnassa
 • halua kehittää teknistä osaamistasi
 • sujuvaa ilmaisua ja vakuuttavuutta sekä suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle paikan mukavassa ja osaavassa asiantuntijatiimissä, rennon ja viihtyisän työympäristön kompaktin kokoisessa yrityksessä sekä mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä alan huipulla. Haluamme myös pitää huolta toisistamme, joten nebulalaisena saat muun muassa modernit työvälineet, kattavan työterveyshuollon sisältäen sairaskulu- ja vapaa-ajan tapaturmavakuutukset, hammashoitoedun sekä runsain mitoin kulttuuri- ja liikuntasaldoa ja muita henkilöstöetuja.

Nebula on yli 20-vuotias taloudellisesti hyväkuntoinen ja tiivis start-up henkinen työyhteisö, johon kuuluu lähes 200 työstään ylpeää jäsentä. Vietämme saunailtoja neljä kertaa vuodessa ja tapaamme toisiamme viikkovarteissa ajankohtaisten asioiden parissa. Meillä on huumoria ja aitoutta arvostava rento kulttuuri, jossa pääset työskentelemään pilvipalveluteknologioiden huippuosaajien kanssa. Osana Telia-perhettä Nebulalla saa myös kansainvälisen emoyhtiön tuen ja kehittymismahdollisuudet.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 25.6.mennessä! Hae pian, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa Head of Service Offering Markus Vuorinen, p. 040 351 8207, markus.vuorinen@nebula.fi.