(Poistunut julkaisusta)

Solution Engineer
Leanheat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018

Haemme osaksi kasvavaa yhteisöämme uteliasta ja uusista asioista innostuvaa ratkaisuinsinööriä vastaamaan erilaisiin, usein kansainvälisiin markkinoihin liittyviin energiahallinnan haasteisiin.

Tätä meillä on tarjolla

Leanheatin työyhteisö koostuu reilusta kolmestakymmenestä kiinteistö-, energia- ja ohjelmistoalan ammattilaisesta. Nopea, jopa 100 % vuosikasvuvauhtimme tarjoaa työstään innostuville mahdollisuuden päästä kehittämään innovatiivisia kiinteistöjen energiatehokkuusratkaisuja, ja samalla itse kasvaa alansa rautaisiksi ammattilaisiksi.

Etenemismahdollisuudet ovat meillä erinomaiset, ja kaikki pääsevät vaikuttamaan omaan työkuvaansa sekä pelaamaan omilla vahvuuksillaan. Toimintakulttuurimme on moderni ja mutkaton: vältämme turhaa hierarkiaa ja kaavoihin kangistumista. Teemme töitä tosissaan muttemme totisesti, ja osaamme pitää myös hauskaa.

Meillä saat vapaasti valita omat työvälineesi, ja voit työskennellä halutessasi osan ajasta myös etänä. Työsuhde-etuihin kuuluvat mm. aamiaisetu, lounas- ja virikesetelit, autopaikka ja kattavat vakuutukset.

Ratkaisuinsinöörinä kuulut kasvavaan Solutions-tiimiimme, jonka tehtävänä on ratkaista firman sisällä kaikkein kiperimmät tekniset kysymykset sisäisenä konsulttina. Tiimi kehittää teknisiä ratkaisuehdotuksia sekä Suomen että kansainvälisten markkinoiden tarpeisiin (mm. Kiina, Tanska, Ruotsi, Ranska, jne.). Pääset keskeiseen rooliin uusien ratkaisujen kaupallistamisessa: valtaosa pilottihankkeistamme vaatii syvällistä tarvekartoitusta, eikä asiakasta vakuuteta ilman rautaisia teknisiä perusteita.

Tämän lisäksi omista vahvuuksistasi ja kiinnostuksestasi riippuen voit toimia myynnin teknisenä tukena ja osallistua dokumentointiin tai kohteiden kannattavuuksien arviointiin. Vastuullesi voi kuulua myös erilaisia projektienhallintaan ja -koordinointiin liittyviä tehtäviä. Työhön saattaa sisältyä matkustamista omasta kiinnostuksestasi riippuen.

Leanheatilla pääset luomaan tulevaisuutta, sillä olemme maailman johtava teknologiatoimittaja älykkäässä rakennusten ohjauksessa. Sinun kädenjälkesi voi tulevaisuudessa olla osa kaikkien kerrostalokiinteistöjen ohjausta ja osaltaan auttaa muun muassa taistelussa ilmastonmuutosta vastaan.

Tätä me odotamme

Etsimme ratkaisuinsinööriksi korkeakoulututkinnon suorittanutta teknistä asiantuntijaa, jolla on hyvä perusymmärrys energiatekniikasta. Voit hyvin olla esimerkiksi urasi alkupuolella oleva energia-, rakennus- ja / tai talotekniikkaa tunteva tulevaisuuden lupaus. Meille tärkeintä eivät välttämättä ole aiemmat näyttösi työelämästä; eniten arvostamme näyttöjä oma-aloitteisuudesta ja kyvystä omaksua uutta tietoa nopeasti. Mikä tahansa taustasi onkaan, toivomme, että voimme tarjota sinulle uutta opittavaa ja sen myötä ammatillisen kasvun paikan.

Teknisen taustan ja energia-alan ymmärryksen lisäksi pidämme erityisen tärkeänä, että

  • viihdyt erinomaisesti analyyttisessä, ongelmanratkaisuun painottuvassa toimistotyössä
  • olet tyyliltäsi toimeen tarttuva, tekevä ja aikaansaava
  • olet utelias, kiinnostunut uusista asioista ja ennakkoluuloton joskus hankaliltakin tuntuvien tilanteiden ääressä
  • olet järjestelmällinen ja pystyt pyörittämään yhtäaikaisesti useita projekteja ja tehtäviä
  • sinulla on halua ja kykyä kehittyä alasi parhaaksi osaajaksi
  • pystyt tuottamaan vaativaa teknistä sisältöä sekä suomeksi että englanniksi ja esittelemään tuottamasi materiaalin vakuuttavasti ja ymmärrettävästi yleisön profiilin huomioiden
  • olet kuin kotonasi laskenta- ja esitysohjelmistojen kanssa (esim. Microsoft Excel ja PowerPoint)
  • olet kiinnostunut työskentelemään nopeasti kasvavassa, kansainvälisille markkinoille laajentuvassa yrityksessä, jossa töitä tehdään tosissaan, tavoitteellisesti, hyvällä mielellä ja äärimmäisen suurella sydämellä

Jäikö jokin askarruttamaan? Annamme mielellämme lisätietoja! Teknisen asiakkuuspäällikön Lauri Lepän (p. 044 523 8904) tavoitat ma 24.9. klo 10-11 sekä rekrytoinnissa avustavan Psyconin konsultin Milla Kansosen (p. 020 7101 282) parhaiten pe 21.9. klo 14-15.

Jätä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 1.10. osoitteessa www.psycon.com/jobs. 

Tule mukaan muuttamaan maailmaa kanssamme!
ympäristö-/energia-ala