(Poistunut julkaisusta)

Solution Development Manager I Smart Marketing
SOK MEDIA

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2020

Haluatko sinä tulla rakentamaan ja myymään vähittäiskauppamediaa, joka mainostajien, mediatoimistojen ja oman liiketoimintamme lisäksi palvelee ennen kaikkea meitä suomalaisia kuluttajia? Tule viitoittamaan kanssamme tietä uuden ajan palvelevalle markkinoinnille Suomessa.

Tavoitteemme ovat korkealla mutta niin on myös oma ambitiotasomme. Kaupallisten konseptien luoja ja mediamyynnin osaaja – juuri nyt on otollinen hetki hypätä mukaan matkaamme!  


SOK MEDIA on S-ryhmän markkinointia kehittävä yksikkö ja Smart Marketing asiantuntijatiimi, joka tuottaa ja myy asiakasymmärrykseen pohjautuvia markkinointipalveluita S-ryhmän kumppaneille sekä mainostajille. Haemme nyt työkaveriksemme osaajaa, joka kaupallisesti konseptoi digitaalisia ratkaisuja sekä vastaa mediatoimistomyynnistä ja -yhteistyöstä. Meillä nimittäin puuttuu nyt tekijä, joka ottaisi tästä kokonaisuudesta kopin. 

Mitä tämä sitten tarkoittaa? 

Ensinnäkin mielestämme sinulle erityistä tilaisuutta, kun tulet rakentamaan ainutlaatuisista medioistamme kaupallisia ratkaisuja. Uskallamme jo suoralta kädeltä luvata sinulle ammatillista kehittymistä, kun sukellat syvälle asiakasymmärrykseen – mittakaavassa, joka on Suomessa omaa luokkaansa.

Me S-ryhmässä tunnemme suomalaiset sekä heidän arkensa ja olemme siinä läsnä. Kohtaamme päivittäin yli miljoona suomalaista tunnistetusti eri kanavissamme. Näin pystymme tarjoamaan kumppaneillemme todennettavasti vaikuttavimmat kanavat kuluttaja-asiakkaiden tavoittamiseen. Ratkaisuistamme eivät hyödy vain kumppanimme vaan myös omistaja-asiakkaamme saadessaan personoitua markkinointia ostopolun eri vaiheissa.  

Alamme kärkikehittäjänä ja monimuotoisena talona pystymme tarjoamaan sinulle vaihtoehtoisia urapolkuja ja tilaisuuksia. Samalla kun tuomme isona talona arkeesi turvaa ja vakautta.

Ja mikäli sinua motivoivat tulokset, ei tule heti mieleen toista tehtävää, jossa oman työn tuloksekkuus näkyy sekä ryhmämme liiketoiminnassa että kumppaniemme myynnissä. Mitattavissa asioissa, jotka syntyvät asiakasomistajillemme tuottamamme arvon kautta. Näistä tuloksista ja onnistumisista tulet myös itse palkituksi.

Tarkemmin tietoa meistä, tulevista työkavereistasi ja ratkaisuistamme löydät sivuiltamme > www.smartmarketing.fi.  


Entä itse työsi? 

Sinun tehtäväsi on tuoda brändit ja kuluttajat lähemmäksi toisiaan. Tarkastelet mainostajan tavoitteita ja luot kyvykkyyksiämme sekä työkalujamme hyödyntäen konsepteja ja ratkaisuja kuluttajan ostopolulle erityisesti digitaalisiin kohtaamispisteisiin. Rakennat ja kehität myös yhteistyötämme mediatoimistojen kanssa ja autat heitä onnistumaan omassa työssään. Toisin sanottuna: vastaat mediatoimistosegmentin asiakkuusstrategiasta ja sen jalkautuksesta. 

Kaupallisessa tiimissämme sinulla on hybridirooli. Olet konseptien kehittäjä ja digitaalisten kohtaamisten asiantuntija mutta yhtä lailla olet ratkaisujen myyjä. Sinulla on myyntitavoitteet siinä missä laadullisia tavoitteita liittyen palvelukehitykseemme. 

Näihin tavoitteisiin pääsyssä sinua tukevat niin työkaverisi tiimissämme kuin SOK MEDIAssa. Me herätämme kanssasi eloon niin suunnittelemasi uusasiakashankinnan ohjelmat kuin sähköisten alustojen mainosratkaisut. Yksin et siis ole, vaikka itseohjautuvasti roolissasi toimitkin. 

Tehtävästäsi jää luonnollisesti paljon näin ilmoituksessa sanomatta. Emme pysty tässä kuvaamaan kaikkia työsi yksityiskohtia tai sen kontaktipintoja. Jos sinulla on mielessä kysymyksiä, tai jokin jäi askarruttamaan, olethan yhteydessä. Hannaleenan yhteystiedot ilmoituksen lopussa ovat juuri sitä ja sinua varten.


Taidot, joilla tehtävässä menestyt

Uskomme, että tässä tehtävässä onnistut, kun sinulla on vahva digitaalinen habitus. Tällä tarkoitamme substanssia digimainosratkaisujen konseptointiin mutta myös kykyä markkinointiratkaisujen budjettivastuulliseen myyntiin. Olet siis toiminut digitaalisten palveluiden parissa myynnissä tai niiden kehityksessä – ehkä työskennellyt mediatoimistossa. 

Mielestämme onnistuminen edellyttää sinulta myös

  • oma-aloitteista ja ratkaisuhakuista työskentelyotetta
  • taitoa toimia osana joukkuetta ja verkostoja erilaisissa rooleissa
  • kykyä ja halua oppia uutta sekä jakaa omaa osaamistasi
  • rohkeutta tehdä päätöksiä ja löytää ratkaisuja sieltä laatikon ulkopuoleltakin.

Paikka tekijälle? Ehdottomasti. Mutta koska pöytäsi ei suinkaan ole valmiiksi katettu, ei ole haitaksi, jos sinussa on myös ideanikkarin vikaa. Luovuudelle on aina sijaa tuloshakuisessa ja positiivisen kautta ajattelevassa yhteisössämme.

Miltä vaikutti? Tuntuuko tämä sinua kiinnostavalta uudelta haasteelta? Siinä tapauksessa seuraavaksi olisi hienoa kuulla sinusta lisää.


Hakuohjeet ja lisätietoja

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 02.11.2020 mennessä. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, johon panostamme sen vaatiman ajan. Käymmekin hakemuksia läpi sekä mahdollisesti tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana. Älä siis suotta odottele viime hetkeen asti.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi, tavoitteisiimme tai meillä työskentelyyn liittyen, Hannaleena Koskinen juttelee mielellään kanssasi. Hänet tavoitat keskiviikkona 28.10. klo 10.00-11.30 ja perjantaina 30.10 klo 12.30-14.00 numerosta 0400913113 tai muuten sähköpostitse hannaleena.koskinen@sok.fi.

#sok