(Poistunut julkaisusta)

Solution Developer
Posti Messaging Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2018

Oletko kiinnostunut projektityöstä? Haluatko mahdollisuuden kehittyä erityisalan osaajaksi?

Etsimme tiimiimme

SOLUTION DEVELOPERIA

Työssäsi toteutat digitoinnin ja dokumenttien hallinnan ratkaisuja. Konfiguroit ja muokkaat digitoinnin tuotantosovelluksia sekä suunnittelet ja implementoit Posti Messaging Oy:n omia ohjelmistokomponentteja.

TARKEMMIN TYÖSTÄ:

Toimit kansainvälisessä tiimissä, jossa toteutetaan ja tuetaan Posti Messaging Oy:n asiakkaille suunnattuja digitointiratkaisuja, joissa saapuvaa paperipostia tai muita asiakirjoja skannataan kuviksi, tulkitaan ohjelmallisesti ja poimittuja tietoja täydennetään tuotanto-osaston väen voimin. Ratkaisujen vaatimuksia tulee sekä asiakkailta että tuotannolta, ja teemme heidän kanssaan tiivistä yhteistyötä. Tiimillämme ja sen jäsenillä on yhtä aikaa työn alla useita projekteja ja pienempiä muutos- tai tukipyyntöjä, joten työ vaatii sekä hyvää ajankäytön hallintaa pitkällä aikajänteellä että sopeutumista äkillisiin työtarpeisiin.

Toimipisteemme on Helsingin Ilmalassa.

MITÄ TOIVOMME SINULTA?

  • Windows-ympäristöjen ja -sovellusten laajamittaista ymmärrystä
  • Ohjelmoinnin työkokemusta - C# / .NET / VBA -tuntemus katsotaan eduksi
  • XML-formaattiin, Regular Expression -lausekkeisiin, SQL- ja relaatiotietokantoihin liittyvää osaamista
  • Sujuvaa suomen ja englannin suullista ja kirjallista taitoa

Mikäli koet olevasi etsimämme osaaja, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian. Ilmoitathan hakemuksessasi myös mahdollisen aloituspäiväsi. Haemme jatkuvasti uusia kykyjä joukkoomme!

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Barona IT:n kanssa. Kuulemme sinusta ja kerromme tehtävästä erittäin mielellämme lisää, joten jätäthän hakemuksesi viimeistään 26.5.2018mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jesse Heinonen, Consultant, IT Talent Acquisition puhelimitse +358 50 441 8566 tai sähköpostitse jesse.heinonen@barona.fi